Костюм тактичний софтшел Softshell V2 (олива) Розмір M

2 відгуки

Код:  370364604

Костюм тактичний софтшел Softshell V2 (олива) Розмір M

2 відгуки

Код:  370364604

Продавець:goodswell

5/5  ( 18 оцінок )

2 900

Є в наявності

61

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куртка (вітровка) з софтшелу пошита з вітро - і водонепроникного матеріалу, який привабливий зовні, приємний на дотик і може використовуватися під час невеликого снігопаду або моросящего дощу. У перекладі з англійської «софтшелл» означає м'яка оболонка.

Щільність тканини на 1 кв/м- 320 грам
Куртка з цієї тканини дуже комфортна і завжди виглядає презентабельно завдяки брудовідштовхуючими властивостями. Модель поєднує в собі теплоутримуючі якості флісових виробів і практичність вітровок. У залежності від кількості шарів одягу вітровка може використовуватися до температури -10 градусів.
Після чищення куртки або часткової втрати водовідштовхувальних властивостей скористайтеся спеціальним просоченням для тканини softshell.

Тактичні штани виготовлені з матеріалу софтшелл, який відрізняється високою міцністю і відмінно зігріває в негоду. Виріб застібається на блискавку і має вставки для утримання ременя. Низ і боки обох штанин прошиті великими стібками. Модний дизайн моделі чудово підійде для активного відпочинку і буде доречний при повсякденному носінні, легко поєднуючись з будь-яким стилем одягу.

Характеристики

Розмір
Комплектація
Матеріал (склад)
  • софтшел
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • В'ячеслав Степа
    Відгук від покупця. Продавець: goodswell. Розмір: L

    Зв'язалися,уточнили з розміром та коліром,все підійшло.

    Переваги:
    Теплий наче мама обнімає
    Недоліки:
    Немає
  • Алексей Гречишкин
    Відгук від покупця. Продавець: goodswell. Розмір: L

    Зв'язавшись з продавцем, пояснили, що штани будуть трохи в іншому крої. Костюм маломірить, тому зв'язуйтесь для уточнення розміру. Якість гарна, ціна помірна. Рекомендую.