Тактичний рюкзак 80 л піксель койот

Тактичний рюкзак 80 л піксель койот

Продавець:Smith Shop

5/5  ( 18 оцінок )

1 600

1 521

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ВІЙСЬКОВО-ТАКТИЧНИЙ ТУРИСТИЧНИЙ РЮКЗАК SURVIVAL 80 Л

Нейлонова підкладка
Застібка на пряжці

- Велика внутрішня ємність: рюкзак для кемпінгу ємністю 80 л, сітчаста спинка, що вентилюється, і плечові ремені, які дихають і зручні. Основна сумка для зберігання з еластичними шнурками, які можуть розширити рюкзак, досить містка, щоб вмістити спальний мішок, килимок, гамак або взуття та багаж, одне відділення для ноутбука, одна передня кишеня на блискавці та дві бічні кишені для пляшки з водою або парасольки.

- Водонепроникний матеріал: Тактичний військовий рюкзак з тканини Оксфорд 600D та водонепроникного матеріалу, він більш міцний та стійкий до подряпин, ніж традиційний туристичний рюкзак, ремінь та високоякісна блискавка, рвуться та довговічні.

- Багатофункціональний та практичний: тактичний туристичний рюкзак розміром 72*34*17 см та вагою 1,25 кг. Це дуже популярний рюкзак для чоловіків і жінок, його можна використовувати для мисливських рюкзаків, туристичних рюкзаків, рюкзаків для кемпінгу, тактичного рюкзака, туристичного рюкзака, аварійних сумок. Підходить для більшості кемпінгу, походів, походів та спеціальних завдань.

- Assault Backpacks System: зовнішня система розширення, призначена для кріплення іншого туристичного спорядження, можна завантажити кишені, сумку для пляшок із водою, комплекти аксесуарів тощо. Тактичний штурмовий рюкзак можна використовувати як 3-денний штурмовий рюкзак, сумку для стрільбища, рюкзак для полювання, рюкзак для походів, рюкзак для виживання, військовий рюкзак, рюкзак для важких умов, рюкзак для рюкзак, рюкзак для рюкзак щоденного використання.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Оксфорд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами