Ніж Ganzo G8012V2

Ніж Ganzo G8012V2

Продавець:LimonShop

4.5/5  ( 57 оцінок )

1 971

1 676

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Ніж з нескладним клинком Ganzo G8012V2 для тактичних та туристичних походів і повсякденного використання. Конструкція продумана з урахуванням вимог до ефективності та безпеки ножа і забезпечує користувача низкою необхідних функцій.

Лезо вироблено зі сталі 8Cr13 з підвищеним вмістом вуглецю й хрому, що забезпечують високу міцність і твердість на рівні 58 HRC, корозійну стійкість і гарні ріжучі властивості кромки. Ganzo G8012V2-OR надовго утримує гостроту і невимогливий до догляду: потрібно лише витерти ніж після експлуатації, щоб очистити від бруду, і зберігати в сухому місці. Характерною відмінністю моделі є темне покриття клинка, яке крім естетики виконує практичну функцію: захищає лезо від появи темних плям і додає зносостійкості лезу.

Рукоятка виготовлена з високоміцного ABS-пластика, якиц відрізняється тривалим терміном служби й несприйнятливістю до кислот та інших хімічних речовин. У торці рукоятки розміщений невеликий склобій. Ребриста поверхня підвищує надійність утримання ножа в долоні. Для додаткової фіксації клинка в руці можна використовувати паракордовий темляк, що входить до комплекту.

Ніж поставляється з фірмовими піхвами, які щільно фіксують клинок всередині за допомогою застібки-липучки. Піхви мають кілька функціональних доповнень, які роблять відпочинок на природі комфортнішим: компактне кресало, стропоріз для шнурів і мотузок маленького діаметру і дрібнозерниста пластина з алмазним напиленням, щоб в критичній ситуації користувач міг швидко привести лезо в ідеальну форму.

 

Характеристики

Матеріал леза: сталь 8CR13

Твердість: 58 HRC

Довжина леза: 118 мм

Ширина обуха: 5 мм

Матеріал рукоятки: ABS-пластик

Довжина рукоятки: 125 мм

Форма леза: Drop Point

Заточування: пряме

Загальна довжина: 243 мм

Додаткові аксесуари: кресало, стропоріз, склобій, точило

Вага: 349 г

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення