Куртка Mil-Tec для вологої погоди

Куртка Mil-Tec для вологої погоди

Продавець:ARMYM

2 900

2 320

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легка та функціональна куртка з мембраною, що забезпечує водонепроникність 5000 мм та повітропроникність 5000 г/м2/24 години. Захист від вологи забезпечують проклеєні шви та поліуретанове покриття матеріалу, що захищає від надмірного поглинання вологи. Спеціальна система вентиляції, розташована в швах пахв, закривається на блискавку і забезпечує можливість зручного регулювання повітропроникності під навколишні умови. Крім того, куртка оснащена вентиляційним отвором на спині, що закривається на липучці.
Легка та функціональна куртка з мембраною, що забезпечує водонепроникність 5000 мм та повітропроникність 5000 г/м2/24ч. Захист від вологи забезпечують проклеєні шви та поліуретанове покриття матеріалу, що захищає від надмірного поглинання вологи. Спеціальна система вентиляції, розташована в швах пахв, закривається на блискавку і забезпечує можливість зручного регулювання повітропроникності під навколишні умови. Крім того, куртка оснащена вентиляційним отвором на спині, що закривається на липучку.

Куртка закривається на довгу блискавку японської фірми YKK, яка додатково захищена зовнішньою вітрозахисною планкою. . Вбудований капюшон з високим коміром та регулюванням глибини забезпечує ефективний захист голови та шиї від вологи та сильного вітру. Довгі рукави з манжетами на липучці та регулювання низу стопою додатково забезпечують захист від холоду.

Куртка оснащена двома бічними кишенями, що закриваються водонепроникними блискавками.

Технічні дані
Колір: чорний
Матеріал: 100% поліестер
Водонепроникність: 5 000 мм
Повітропроникність: 5 000 г/м2 / 24 год
Виробник: Mil-Tec, Німеччина
 

Характеристики

Колір
Розмір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами