Тактична сумка-рюкзак 98 л. Mil-Tec.Olive

Тактична сумка-рюкзак 98 л. Mil-Tec.Olive

Продавець:ARMYM

5 660

4 528

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Досить місткий тактичний рюкзак, який виконаний у стилі мілітарі. Його особливістю є зручність у використанні, місткість та практичність. Рюкзак, як і його підкладка, виготовлений з поліестру, а це є гарантією того, що він придатний для використання у далеких походах у будь-яких погодних умовах.
Купуючи рюкзак Mil-TEC 98 л оливкової, жителі України можуть бути впевнені в його практичності та зносостійкості. Оливковий колір не привертає уваги в умовах лісу. Наявність зовнішніх карманів дозволяє мати під рукою різні потрібні дрібниці. Він чудово підійде не тільки для марш-кидка чи туристичного походу, а й для полювання чи риболовлі.

Властивості сумки-рюкзака Міл-тек на 98 літрів

Виробник з Німеччини, компанія Mil-TEC, потурбувалася про те, щоб він був дуже зручним. Великий військовий рюкзак (85 х 34 х 29 см) має м'які дихаючі набивні плечові ремені, які можна регулювати, надаючи їм потрібний розмір. Поясний ремень даної моделі застібається фастексом. У тривалих походах і не найкомфортніших умовах тактичний рюкзак не доставить лишньої незручності завдяки тому, що його спинка не змінює форму під вагою вантажу. Рюкзак має 8 великих накладних відділень на блискавки. Кілька сумних ременів роблять перенесення продуктивним, тому в разі відриву одного можна скористатися рештою.

Купити баул в Україні можна тим, кому доводиться долати багато кілометрів шляху, зупинятися на ночівлі, переносити різні вантажі. Всі молнии на карманах зроблені зі спеціального поліестеру 600D, завдяки чому речі, які знаходяться у зовнішніх карманах, надійно заховані від попадання вологи. Сама тканина міцна на розрив та стирання.

За потреби військовий рюкзак трансформується у сумку і навпаки. Вес без вантажу дорівнює 2 кілограмам. 

 
До основних переваг тактичної сумки-рюкзака кампф-TRAGESEESACK TAP 98 LTR Oliv відносяться:

• зручний поясний ремень;
• зовнішні кармани на водонепроникних молниях;
• наявність набивних плечових лямок;
великий обсяг.

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами