Рюкзак тактичний AOKALI Outdoor A38 Black на одне плече армійський

Рюкзак тактичний AOKALI Outdoor A38 Black на одне плече армійський

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

351

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

AOKALI Outdoor A38 — універсальний тактичний рюкзак

Тактичний рюкзак — необхідна частина спорядження для виконання воєнних завдань, походів, спортивних заходів та подорожей. Він має бути зручним, практичним і вміщати найважливіше. З армійською сумкою на одне плече AOKALI Outdoor A38 збірки будуть швидкими, а участь у найрізноманітніших заходах — легким і комфортним.

Військовий рюкзак AOKALI має низку переваг:

  1. Виготовлений із водовідштовхувального та міцного матеріалу Оксфорд. Посилена ручка, надійні блискавки та поліпшена строчка роблять цю модель підхожою як для щоденного застосування, так і для всіляких екстремальних завдань. Виріб не промокає, не блякне, за ним легко доглядати та чистити.
  2. Маленький і легкий — об'єм до 3,6 л. Має одне внутрішнє відділення, дві фронтальні кишені на блискавці й одну на кнопці. За компактних розмірів тактична сумка вміщує всі необхідні речі — похідні інструменти та приладдя, аптечку, запальничку, компас, рукавички тощо.
  3. Плечовий ремінь регулюється за довжиною, завдяки чому підійде людям різного зросту та статури. Не обмежує рухи рук під час ходьби та бігу. Виріб зручно носити на плечі, за потреби можна нести на грудях або просто в руці.
  4. Гарний компаньйон — чудово підходить для використання в приміщенні та на відкритому повітрі, включно з кемпінгом, походами, полюванням, прогулянкою. Надійно збереже похідні аксесуари, телефон, ключі, документи від намокання та втрати.
  5. Продумана, ергономічна конструкція, якісні матеріали та фурнітура сприяють тривалому та комфортному використанню цього продукту.

Тактична сумка Outdoor A38 — чудове придбання для прихильників активного відпочинку.

Характеристики

Матеріал
  • Оксфорд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами