M-Tac кофта Nord Fleece Polartec Army Olive, армійська кофта олива S Fleece, тактична кофта, військова кофта

M-Tac кофта Nord Fleece Polartec Army Olive, армійська кофта олива S Fleece, тактична кофта, військова кофта

Колір: Олива

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 237 оцінок )

2 327

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac кофта Nord Fleece Polartec Army Olive, тактична кофта, військова кофта, армійська кофта олива Fleece 

Ця модель виготовлена ​​з преміального флісу Polartec® 200 Series. Цей матеріал – зносостійкий та приємний до тіла, добре зберігає тепло та не скочується. Кофта застібається на блискавку від YKK. Комір-стійка надійно захистить від холоду та вітру, а плоскі шви гарантують зручність та не натирають.

 

 

Якщо ви шукаєте практичну кофту для повсякденного використання, варто звернути увагу на Nord Fleece Polartec від бренду М-Тас.
Кофта Nord Fleece Polartec від М-Тас - це найкращий вибір для любителів комфорту.

 

 

Кофта має дві великі врізні кишені на блискавках. Сітчаста підкладка всередині не робить їх об'ємними та забезпечує додаткову вентиляцію. Прямий крій не сковує рухів та гарантує максимальну зручність при інтенсивних фізичних навантаженнях. Манжети рукавів забезпечені еластичною брендованою гумкою та перешкоджають попаданню холодного повітря.
 

 

Бренд M-TAC відомий високоякісною продукцією, розробленою для потреб української армії, любителів активного відпочинку з урахуванням найкращих світових зразків. Дизайнерський відділ бренду М-ТАС знаходиться в постійному творчому пошуку, втілюючи в життя нові та нові дизайнерські рішення.
 

 

Область застосування Polartec Classic — середній теплий шар одягу, верхній одяг, особливо тепла функціональна білизна, виробництво рукавичок, шапок, баффів та інших аксесуарів. Тобто. Майже повсюдно у спортивної, військової та цивільної промисловості виробництва одягу.

 

 

Модель Nord Fleece Olive призначена як для повсякденного носіння, так і для туризму. Суворий дизайн без будь-яких декоративних елементів дозволяє поєднувати цю модель як з джинсами, так і зі спортивним та тактичним одягом, а завдяки високим дихаючих характеристик Nord Fleece Black може використовуватися як нижній шар з мембранними куртками та софтшеллами.

 

 

Інноваційний матеріал Polartec® Classic 200 забезпечує тепло при мінімальній вазі, дихає, відводить вологу, швидко сохне, він довговічний, зносостійкий, має вологовідштовхувальне просочення. Всі ці якості роблять модель Nord Fleece Black – дуже вдалий, на наш погляд – результат співпраці М-Тас (TM) та Polartec®

 

 

 

 

 

 

Характеристики

Розмір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами