Рюкзак тактичний Highlander Stoirm Backpack 40 л (койот)

Рюкзак тактичний Highlander Stoirm Backpack 40 л (койот)

Продавець:MaxKitchen

4.5/5  ( 72 оцінок )

6 042

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак тактичний Highlander Stoirm Backpack 40L Coyote Tan (TT188-CT) із преміальної лінійки Stoirm створений для повсякденного носіння. Рюкзаки серії Stoirm пропонують повний розкладний отвір в головне відділення замість традиційного входу для верхнього завантаження. Цей рюкзак-розкладачка має основне відділення для переднього завантаження речей з отвором на блискавці, що охоплює 3 з 4 сторін, систему кріплень MOLLE, а також дві еластичні бічні кишені. Модель виготовлена ​​із міцного водовідштовхувального матеріалу 1000D Nylon із поліуретановим покриттям для відмінного захисту від розривів та зносу. Компресійні ремені та ручка для перенесення роблять цей рюкзак зручним для використання. Регульовані лямки з м'якими підкладками, посилена анатомічна спинка з EVA-піни та регульований поясний ремінь розподіляють навантаження, щоб забезпечити комфорт під час щоденного носіння. Все це гарантує, що цей рюкзак витримає тривалу експлуатацію. Особливості: Основне відділення у формі розкладачки. Крім основного відділення цей рюкзак має знімну систему кріплень MOLLE для фіксації спорядження, а також сумісний з питною системою (гідратором). Фурнітура Duraflex від провідного світового бренду пластикових пряжок та аксесуарів для індустрії спортивних товарів для активного відпочинку. Блискавки YKK від світового лідера з виробництва застібок-блискавок для одягу та аксесуарів. Передня кишеня на блискавці з повним розкладним отвором. 2 внутрішніх сітчасті кишені на блискавці та знімна панель органайзера. Ідентифікаційна панель на липучках. Твердий футляр для окулярів із трикотажною підкладкою. 2 бічні еластичні кишені. 4 бічні компресійні ремені. Посилена анатомічна спинка із EVA-піни. М'який регульований поясний ремінь. Яскраві внутрішні блискавки Dayglow. Плечові лямки, що регулюються по висоті, з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною. Над лямками рюкзака розташована ручка для перенесення, за допомогою якої можна легко переставити. D-подібні кільця для кріплення невеликого спорядження. Нагрудна стяжка на фастексі, регульована по висоті та ширині. М'яке відділення для ноутбука із діагоналлю до 17”. Бренд: Highlander Тип: Двоголовий Об'єм: 40 л Призначення: Для військових Спеціальні відділення: Відділення для гідратора Особливості: Водовідштовхувальний Матеріал: 1000D Nylon/PU Coating Розміри: 52 x 33 x 21.5 см Система кріплення спорядження: База для : 1.45 кг Країна-виробник товару: Китай Країна реєстрації бренду: Великобританія Гарантія:

Характеристики

Матеріал
  • Нейлон
Розмір
  • 52 x 33 x 21.5 см
Вага
  • 1.45 кг
Додаткові характеристики
  • крім основного відділення цей рюкзак має знімну систему кріплень MOLLE для фіксації спорядження, а також сумісний з питною системою (гідратором). М'яке відділення для ноутбука з діагоналлю до 17”
Гарантія
  • 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами