Сумка Тактична Дорожня Армійська Транспортна Велика 130л для ЗСУ Kiborg Койот

Сумка Тактична Дорожня Армійська Транспортна Велика 130л для ЗСУ Kiborg Койот

Продавець:Military_production

4.7/5  ( 45 оцінок )

2 099

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка тактична KIBORG MILITARY BAG 130L Coyote

Розміри: 86х40х38см.

Об'єм - чесні 130л.

Тканина: оксфорд 900D PU з внутрішнім поліуретановим просоченням. Якісна, вологостійка, більш міцна, у порівнянні із стандартною 600D, тканина з високим ступенем зносостійкості. Не боїться води, морозів, не дубіє і не тріскається.

Сумка такого розміру являється важливою деталлю військового екіпірування. Її зручно використовувати під час зборів, передислокації, навчань та просто для зберігання речей. Весь вміст перебуватиме у простому доступі, буде надійно захищений від забруднень та впливу зовнішніх погодних факторів.

Основне велике відділення на блискавці яке поверх закрите клапаном на липучці. Додатково сумка стягується за допомогою 4-х строп зі швидкоз'ємними фастексами, завдяки чому речі які будуть у ній максимально захищені від випадіння навіть при максимальному наповненні.

Наявні 3 кишені: - внутрішня 24х26см. - бокова на блискавці 37х18см прикрита клапаном. - на лицьовій стороні кишеня 24х18см на блискавці прикрита клапаном, на ній же розміщена велкро панель для шеврона.

Ручки з поліамідної стропи 40мм. Вона є максимально зносостійкою, не горить, та найголовнішою перевагою саме для використанні у сумках є те що вона не вбирає вологу. Ручки цільні і для додаткової міцності прошиті через дно сумки. Є м'який обхват ручок для зручного перенесення. Все прошито армованими нитками, основні вузли додатково посилені.

Завдяки використанню більш щільної тканини 900D, поліамідним стропам і армованим ниткам, вантажоємність сумки може досягати 60кг.

Доступна у 4-х кольорах: мультикам, піксель ММ14, хакі та койот.

Така містка сумка буде корисною не лише військовослужбовцям, а й може використовуватися для спорядження туристів, мисливців, рибалок та всіх любителів активного дозвілля.

Ми є виробником і можемо приймати замовлення на опт та виготовлення по індивідуальним розмірам.

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Оксфорд
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами