Тактичний 3-точковий ремінь зброї Frag з антабкою олива

Код:  370961151

Тактичний 3-точковий ремінь зброї Frag з антабкою олива

Код:  370961151

Є в наявності

1 082

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактический 3-точечный оружейный ремень FRAG с антабкой QD – тактический аксессуар, подходящий для длинноствольного оружия: пулеметов, автоматов, АК 74 карабинов, гладкоствольных ружей и использования во время интенсивных боев, патрулирования, длинных рейдовых переходов, дежурства на КПП и блокпоста конвоирование. Держа оружие в одной руке, можно осуществлять четкое прицеливание или быстро менять позицию. В условиях города ремень обеспечивает быстрое переложение оружия с одной стороны на другую благодаря длине и трехточечной схеме. Для этого нужно раскрыть меньший фастекс (FASTEX) и переложить приклад на другое плечо. Больший фастекс позволяет быстро сбросить оружие. Различный размер фастексов выбран специально, чтобы позволить воину не путаться в действиях и обеспечить оперативное управление оружием даже в полной темноте только на ощупь.

У ремені використано якісну нейлонову стропу, виготовлену відповідно до стандартів армії США.

Аксесуар регулюється за обсягом. Конструкція ременя забезпечує можливість регулювання ременя по фігурі воїна та його спорядження, а також переміщатися зі зброєю на спині як «біатлон».

Є спеціальна пряжка, щоб швидко зменшити або збільшити довжину ременя, а також застібку фастекс, що легко відкривається. Ширина ременя - 4 см. З тильного боку кріпиться за приклад (обтискне кріплення) або можна зрізати одну петлю і кріпити біля ручки автомата, а спереду - за допомогою петлі або в парі зі швидкознімною антабкою.

Кріплення з антабкою: стропа ременя протягується петлею через вушко швидкознімної антабки QD з обов'язковою фіксацією пряжкою стропи. На вибір воїна заднє кріплення може бути зроблене подвійно.

Характеристики

Колір
  • Оливковий
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами