Аптечка швидкоскидна (підсумок) без наповнення ФармМедАльянс

Аптечка швидкоскидна (підсумок) без наповнення ФармМедАльянс

Продавець:Farmmedalliance

4.9/5  ( 24 оцінок )

472

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Передня сторона підсумку оснащена основою-липучкою для фіксації патчів та шевронів, а також комірками pals, для кріплення підсумків (з кріпленнями MOLLE, карабінів, джґутів, турнікетів, ліхтарів та інших аксесуарів). Система MOLLE дозволяє закріпити аптечку на будь-яку платформу, яка має pals комірки: на розвантаження, РПС, наплічник та ін. Підсумок оснащений блискавками з двома бігунками, які забезпечують плавний хід.

Головна особливість аптечки - можливість швидкого скидання. Для цього необхідно розклацнути фастекс (пластикову засувку) на лицевій стороні та потягнути аптечку за ручку. При цьому від'єднається страхувальний ремінь, який забезпечує захист від мимовільного від'єднання, та аптечка зніметься з платформи, на якій вона тримається на липучці. Скидання можна без зусиль здійснити однією вільною рукою за лічені секунди, що вкрай важливо при самодопомозі або необхідності швидко передати/кинути аптечку іншому постраждалому.

У момент скидання основа аптечки залишається прикріпленою до комірок pals, що дозволяє швидко закріпити підсумок-аптечку назад на своє місце.

Тканина: Cordura.

Розмір: 15 х 20 х 8 см.

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами