Транспортний баул ЗСО 90л Оліва (726114)

Транспортний баул ЗСО 90л Оліва (726114)

Продавець:R.V.N.

4.7/5  ( 222 оцінок )

1 900

Є в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Баул призначений для перевезення в багажі великогабаритного військового або спортивного спорядження.
Виготовляється для експлуатації у важких умовах тому при пошитті застосовуються якісні полієстрові нитки (взуттєві) і матеріал -CORDURA щільністю 1000D. Ми не застосовуємо тканини дешеві типу Оксфорд з ПВХ пропиткою, яка через пару місяців висипається від впливу ультрафіолету і температур. Це дешева тканина з рідким плетінням з заливкою ПВХ. Ми використовуємо тільки нейлонові такні з щільним плетінням без пропитки ПВХ. Міцність на розрив таких тканин у декілька разів вища за дешеві Оксфорди. Довговічність на порядок більша.
Баул однолямковий з фастексом 40мм 2М (Італія) для швидкого скидання у разі непередбачених раптових обставин. Лямка широка, всередині Ізолон 8мм. Додаткові підсилювачі при пришиві лямки до баула. Пластикова фурнітура 2М славиться своєю міцністю і надійністю. Цю фурнітуру легко зустріти на спорядженні НАТО, оскільки вона одна з найкращих. Блискавки 10мм ALFA.
Додаткові ручки переносу розташовані на торці баула з обох боків, що робить зручним його підтягування та перенесення у вертикальному положенні та горизонтальному можна нести у двом.
Усередині баула дві об'ємні кишені на блискавці, по діаметру баула, призначені для різного роду речей. Зручно та практично. Утяжка на фастексі посередині, плюс сумочні ручки для перенесення баула.
Цей баул буде надзвичайно корисним для військових, рибалок, мисливців, туристів, любителів активного дозвілля.

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • 1000D Cordura
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами