Змазка Recoil суха тефлонова 150мл (1080-HAM003)

Змазка Recoil суха тефлонова 150мл (1080-HAM003)

Продавець:TI TRAVEL MARKET

4.5/5  ( 237 оцінок )

180

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Змазки RecOil призначене для створення захисного покриття металевих поверхонь, що мінімізує негативний ефект тертя елементів один про одного. У складі засобу містяться частинки PTFE з дрібною дисперсією, що забезпечують тривалий термін дії мастила навіть за інтенсивної експлуатації зброї. Засіб зберігає свої характеристики у спектрі температур –50 – +250 градусів Цельсія. До других переваг мастила відноситься висока міцність, стійкість до впливу агресивного хімічного середовища, пилу, забруднення. Вона знижує дію продуктів згоряння пороху, за рахунок чого збільшується зносостійкість зброї. Властивості мастила зберігаються протягом 10 років із моменту випуску. Завдяки спеціальному клапану мастило можна наносити, тримаючи балон у дуже зручному положенні.

Застосування змазки:

  • Перед обробкою поверхні її слід ретельно очистити та знежирити. Далі потрібно струсити балон і нанести пасту тонким рівномірним шаром. Якщо обробка тривала – балон струшується періодично. Паста не призначена для обробки внутрішньої поверхні ствола.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 150
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами