Рюкзак туристичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L Dark Grey (TT193-DGY) (929722)

Рюкзак туристичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L Dark Grey (TT193-DGY) (929722)

Продавець:SVM

4.8/5  ( 27 оцінок )

3 749

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак туристичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L Dark Grey (TT193-DGY) (929722)

Рюкзак туристичний Eagle 2 Backpack 30L Dark Grey (TT193-DGY) від компанії Highlander - ідеальний вибір для активного відпочинку та подорожей. З його допомогою ви зможете зручно транспортувати необхідні речі, зберігаючи комфорт і порядок.

Рюкзак виготовлений з високоякісного поліестеру, що забезпечує його міцність та надійність. В місткому відділенні об'ємом 30л знаходиться одне основне відділення для зберігання речей.

Також рюкзак оснащений боковими кишеньками для додаткового зберігання. При наявності відділення для питьевой системы, цей рюкзак стає незамінним аксесуаром для активних любителів спорту та туризму.

Вентиляційна спинка та м'які плечові лямки забезпечують комфорт в процесі носіння. Додаткові кріплення для фонаря дозволяють зібрати весь необхідний інвентар без особливих зусиль.

Застібки на молниях та липучках дозволяють надійно закріпити всі речі. Регульована поясна стяжка допомагає розподілити навантаження рівномірно.

Темно-сірий колір рюкзаку надає йому стильний та сучасний вигляд. Він ідеально підходить як для чоловіків, так і для жінок. Рюкзак має компактні габарити: ширина - 14,5 см, глибина - 29 см, висота - 47 см. Вага рюкзаку становить всього 0,5 кг, що дозволяє зручно переносити його в подорожах.

Рюкзак туристичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L Dark Grey (TT193-DGY) (929722) - це практичний і надійний аксесуар, який без сумніву стане в нагоді вам під час походів, подорожей та активного відпочинку.

Виробник: Highlander (Китай)

Гарантія: 12 місяців

Країна виробництва: Китай

Сфера застосування: тактичний

Діагональ ноутбука: до 17"

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 0.5 кг
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами