Куртка Tramontane Jacket - Windpack Nylon Helikon-Tex Black S Тактична

Куртка Tramontane Jacket - Windpack Nylon Helikon-Tex Black S Тактична

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 483 оцінок )

2 829

2 529

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

TRAMONTANE - це легка куртка для активного відпочинку. Вона важить близько 120 г, і, упакувавши його в вшиту на грудях кишеню (selfpack), можна стиснути його до розміру банки газованої води. Ви навіть можете помістити його в кишеню.

Куртка TRAMONTANE відмінно зарекомендує себе в повсякденних прогулянках на свіжому повітрі як підтримка в разі мінливої погоди. Влітку, коли трохи похолодає, може бути додатковим шаром на футболці. Мала вага куртки TRAMONTANE означає, що вона майже не відчувається на тілі під час носіння. Увечері, коли похолодає, створить чудовий набір, напр. з Alpha Hoodie.

Куртка TRAMONTANE виготовлена з дуже легкого, але міцного нейлону WindPack®. Це швидковисихаючий матеріал, додатково покритий просоченням DWR (Durable Water Repelency). Куртка також має блискавку по всій довжині. З іншого боку, шнурок у нижньому краю куртки, гумки на манжетах і регульований капюшон дозволяють при необхідності зберегти тепло всередині.

Куртки для активного відпочинку в пропозиції Helikon-Tex названі на честь різних видів вітру. Свою назву куртка TRAMONTANE отримала від прохолодного північного або північно-східного вітру, який поширений у Середземному морі.

Характеристики

Колір
Розмір
Країна реєстрації бренду
  • Польща
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами