M-Tас органайзер утилітарний прозорий  ELITE SMALL (22Х14 СМ) MULTICAM, підсумок тактичний мультикам

M-Tас органайзер утилітарний прозорий  ELITE SMALL (22Х14 СМ) MULTICAM, підсумок тактичний мультикам

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 315 оцінок )

912

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tас органайзер утилітарний прозорий ELITE SMALL (22Х14 СМ) MULTICAM, підсумок тактичний мультикам

 

Нове універсальне рішення від М-ТАС – органайзер утилітарний прозорий Small. Відмінний вибір для організації Вашого простору, будь то рюкзак, дорожня сумка або армійський баул. Доступна ціна та якісні матеріали роблять органайзер відмінним вибором. Конструкція результату дозволить максимально ефективно використовувати наявний простір. При його виготовленні використана оригінальна Cordura та новий для нас матеріал: ультраміцна, японська ПВХ плівка "Achilles".

 

Матеріали: Cordura 500D Multicam, сітка Multicam Original Heavy Mesh OMEGA, прозора ПВХ плівка "Achilles" Японія, 0,5 мм
Фурнітура: YKK
Стропи:
MIL-STD

 

Завдяки своїм унікальним властивостям Cordura широко застосовується у тактичному спорядженні військових, правоохоронних та органах спеціального призначення. В основному цей матеріал з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється у Деньі (denier). Ця одиниця виміру переважно застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вище цей показник, тим більш щільна і важка тканина.

 

Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, навантаження, що роздирає, - близько 150 Н. Стійкість до витирання більше 50000 циклів. Застосовується для одягу, чохлів, результатів. Чи то тактичний рюкзак, чи то підсумки чи куртка.
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безперечно пройдуть випробування часом та відстанню. CORDURA – це міцність, надійність та стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.

 

 

 

     

Характеристики

Матеріал
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами