Коліматорний приціл Bushnell AR Optics TRS-125 3 МОА з високим райзером, кріпленням та таймером автовимкнення

Коліматорний приціл Bushnell AR Optics TRS-125 3 МОА з високим райзером, кріпленням та таймером автовимкнення

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 468 оцінок )

9 653

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл Bushnell AR Optics TRS-125 3 МОА з високим райзером, кріпленням на Weaver/Picatinny та таймером автовимкнення

Коліматорний приціл Bushnell TRS-125 - це компактний закритий приціл з червоною крапкою, високим і низьким кріпленнями в комплекті, з сучасними функціями та часом автономної роботи, які необхідні для тактичних цілей.

Компактна і міцна конструкція

Корпус TRS-125 виготовлено з авіаційного алюмінію, він являє собою цільну конструкцію, оброблену з однієї деталі, що робить його надзвичайно міцним і компактним. Крім того, корпус батареї є єдиним цілим з основним шасі для додаткової міцності, а кришка батареї заокруглена для майже плоскої посадки в шасі - все це сприяє створенню прицілу, який не чіплятиметься за що-небудь.

Світлодіодна RCLED точка 3 МОА

У TRS-125 використовується система точкових світлодіодів RCLED для проектування точки 3 МОА на скло. Старіші системи використовують маску над світлодіодом, яка діє як маленька заповнююча світлом лампа. При цьому витрачається світло/енергія і додаються непотрібні засвіти. Система підсвічування RCLED у TRS-125 надзвичайно ефективна та випромінює колімований, чіткий промінь без використання маски - це забезпечує найяскравішу та найчіткішу точку.

Водонепроникність IPX7 і захист від запотівання

Міцна конструкція TRS-125 має клас захисту IPX7, що дає змогу не пропускати вологу навіть у разі повного занурення у воду на глибину 1 м протягом 30 хвилин. Приціл також заповнений азотом для запобігання внутрішнього запотівання при змінах умов навколишнього середовища.

Тривалий термін служби батареї

TRS-125 живиться від 1 батареї CR2032, яка захована під низькопрофільною кришкою батарейного відсіку та може забезпечити до 15 000 годин роботи.

Автовимкнення за вибором користувача

TRS-125 має таймер автоматичного вимкнення, який налаштовується користувачем і повністю вимикається за потреби. Якщо таймер увімкнено, він автоматично вимикає живлення оптики після того, як протягом 12 годин не буде натиснуто жодної кнопки.

Кнопкове керування

За допомогою кнопок на верхній частині прицілу можна легко перемикати 10 налаштувань яскравості TRS-125. Просто утримуйте кнопку протягом 3 секунд, щоб вимкнути оптику, або натисніть і утримуйте обидві кнопки, щоб увімкнути/вимкнути функцію автовимкнення.

Високе або низьке кріплення

TRS-125 поставляється з можливістю як високого, так і низького монтажу Weaver/Picatinny. Для збільшення висоти TRS-125 використовуйте райзер і гвинти, що входять до комплекту постачання, або залиште його на низькій основі без райзера.

Розширте можливості використання TRS-125 за допомогою 3-кратного збільшувача Bushnell Transition 3x24 для підвищення точності на великих відстанях.

Характеристики:

Діаметр об'єктива, мм: 22 Кратність (збільшення): 1х Ціна виправлення (1 кліка) на 100 м: 3 см (1 MOA) Тип прицільної сітки: крапка (діаметр - 3 MOA) Діапазон регулювання: 100+ МОА Відстань без паралакса: 91 м Підсвічування прицільної сітки: є, 10 рівнів Видалення вихідної зіниці, мм: необмежене База кріплення: Picatinny, Weaver Маса: 153г/187г Довжина/габарити: довжина - 73,7 мм Елемент живлення: CR2032 Час роботи: 15000 год Водонепроникність: так, IPX7

Характеристики

Живлення
Підсвітка прицільної марки
Кріплення в комплекті
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами