Ніж Ganzo G7412-WS зелений (G7412-GR-WS)

Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка

Ніж Ganzo G7412-WS зелений (G7412-GR-WS)

Продавець:Happy Day

4.3/5  ( 33 оцінок )

1 173

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності простого кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково має бути гарний складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе у польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору та багато інших.

Компанія Ganzoспеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів та точилок. Кожен із перерахованих предметів займе гідне місце у переліку похідного спорядження та допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянні якості якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою та командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все найкраще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок та мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками та, використовуючи лише матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні знаходитись у зворотно-пропорційній залежності,

Ножі Ganzo – відмінний вибір, якщо вам потрібен гарний ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний та практичний матеріал рукоятки, надійний та зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo є репліками добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно зміцнилися на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються якістю своїм прообразам. Більше того, деякі ножі інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Складаний ніж Ganzo G7412добре підходить для туристичних цілей. Він буде зручний рибакам, мисливцям та всім поціновувачам активного відпочинку на природі. Довжина леза у цій моделі становить 89 мм, а важить ніж 150 грам.

Для поїздок на природу, найзручніший варіант ножа – це доладний. Наприклад, такий, як модель Ganzo G7412. Його лезо виконане від захищеної від іржі сталі 440С. Воно гладко заточене, щоб ніж легко справлявся з переважною більшістю матеріалів. За допомогою гарту, твердість металу доведена до +-58 HRC.

Довжина клинка досить велика, щоб ним було зручно виконувати різні види робіт і становить 89 мм. Поверхня леза матова завдяки обробці методом шліфування, також відомим як Stone-Wash. Її перевага полягає в тому, що на такому металі набагато менш видні невеликі подряпини, які можуть виникнути в процесі експлуатації.

Рукоятка клинка одночасно легка та міцна. Вона зроблена із пластику G10. Покупці можуть вибрати з трьох варіантів забарвлення: чорного, зеленого та помаранчевого. Стиль оформлення – єдиний. Це дві накладки з шорсткою поверхнею, прикручені до сталевої основи. На рукоятці розміщена притискна кліпса і темляк-мотузка, до якого приєднано свисток.

Як фіксуючий механізм, використовується замок Axis, який вважається одним з найбільш надійних. В його основу покладено використання штифта, що унеможливлює випадкове спрацювання. Відкрити замок можна за допомогою однієї руки. Єдина умова його тривалої служби – це забезпечити замку чистоту.

особливості:

  • клинок з гладко заточеним лезом;
  • сталь 440С - нержавіюча сталь;
  • обробка клинка - Stone Wash;
  • загартування металу до твердості +-58 HRC;
  • механізм замку Axis;
  • рукоятка із міцного пластику G10;
  • ніж важить 150 г;
  • розмір леза - 89 мм;
  • до ручки кріпиться темляк зі свистком.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Скловолокно
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».