EDC підсумок АТАКА 4X3 M2 Мультикам

EDC підсумок АТАКА 4X3 M2 Мультикам

Продавець:Contractor

1 250

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

EDC підсумок від бренду А.Т.А.К.А.

Підсумок закривається на блискавку із двома бігунками. Блискавка прикрита захисними планками для захисту від забруднення, перебігу під час дощу та пошкодження під час експлуатації. Розкрита блискавка дозволяє розкрити підсумк повністю і розкласти його на рівній поверхні. Якщо необхідно неповне розкриття під час експлуатації, то використовуючи круговий шнур з фіксатором, можна отримати фіксований кут розкриття підсумка. Це захистить і від випадкового випадання підсумка. Також шнур можна використовувати для швартування дрібних предметів, наприклад, ключів або компаса.

Усередині підсумку розташовані дві кишені. Вони можуть розміщуватися документи, гроші, складені аркуші паперу, карти, упаковки медикаментів тощо. Поперек підсумку нашити спарені гумові стропи з комбінацією слотів для кріплення всього необхідного. Це можуть бути і магазини, і фототехніка, мультитули та складні ножі, ручки та маркери, лікарські ампули, батарейки та багато іншого.

Для кріплення додаткового спорядження на лицьовій стороні підсумка, передбачений MOLLE інтерфейс шириною 4 слоти та висотою 2 стропи. Враховуючи, що в більшості випадків такі підсумки закріплюються останніми на зовнішній стороні спорядження, стропи MOLLE виконані з камуфльованої тканини. Поле текстильної липучки "velcro" дозволяє закріплення ідентифікаторів, інфрачервоних маркерів, бейджів, нашивок та інших шевронів.

Характеристики

Матеріал
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами