Тактичний рюкзак 20 літрів military R-412

Тактичний рюкзак 20 літрів military R-412

Продавець:Usmishka

4.8/5  ( 399 оцінок )

560

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак 20 літрів military
41x22x20 см, 18,04 л


Два основних відділень, одне велике з кишенею сіткою і кишенькою на блискавці, у другому відділенні поменше є 3 кишені оргонайзера. На фронтовій стороні дві кишені на блискавці, в одному з них є органайзер. На тильній стороні так само є отдеение на липучці.


ВАЖЛИВО
При замовленні даного товару, вкажіть у коментарі або по телефону оператору, який колір ви б хотіли отримати, позначення кольору вказані в описі до даного товару латинськими літерами. В іншому разі якщо ця інформація не буде вказано то відправимо той колір який буде в асортименті.



Незалежно від того, чи збираєтеся Ви в нетривалу спокійну пішу прогулянку або плануєте виснажлива, повне пригод подорож, вибір правильного тактичного рюкзака може максимально збільшити і оптимізувати простір для зберігання Ваших речей і забезпечити комфорт в самих складних умовах.
Тактичні рюкзаки підходять для піших походів на далекі відстані, використання в правоохоронних органах, військового розгортання та інших високоактивних операцій. Тактичні рюкзаки обладнані кишенями для пляшок з водою, зовнішніми пасками і кріпленнями для додаткового спорядження. В рюкзаках передбачені спеціальні захищені кишені для зберігання електроніки.
Для виробництва тактичних рюкзаків застосовуються сучасні структуровані водовідштовхувальні матеріали, що дозволяють експлуатувати ці моделі навіть в самих несприятливих умовах протягом тривалого часу. Ергономічні плечові лямки в сукупності з бездоганно продуманою формою рюкзака, а також компресійними ременями дозволять Вам довше не відчувати втоми в дорозі, навіть при перенесенні речей і обладнання досить великої ваги.

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Нейлон
Розмір
  • 41*22*20
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами