Сумка бронежилет Army, чорна R-451

1 відгук

Код:  372134745

Сумка бронежилет Army, чорна R-451

1 відгук

Код:  372134745

Продавець:Usmishka

4.8/5  ( 399 оцінок )

420

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка бронежилет Army, чорна

Колір: Чорний
Розмір: 35x18x10 см, 6,3 л
 

Нагрудна тактична сумка стане корисною не тільки в похідних умовах, але і в повсякденному житті. Продумана організація внутрішнього простору, а також наявність системи кріплень для підвіски додаткових вантажів роблять її незамінною в подорожі, поїздки на полювання або рибалку і інших ситуаціях, де потрібно особливо практичне спорядження.

Крім того, вона здатна стати оригінальним аксесуаром для тих, хто віддає перевагу одяг в стилі мілітарі і кежуал, а також цінує свободу рухів без будь-яких обмежень. В ній зручно носити всі необхідні дрібниці, причому ви можете бути на 100% впевнені в їх збереженні. Завдяки тому, що тактична сумка бронежилет носиться на грудях, всі цінні речі завжди під рукою, і у будь-який момент ви можете швидко дістати їх.

Окремо варто відзначити і високу якість її виконання. Сумка Пошита з щільного матеріалу з водовідштовхувальним просоченням, а для регулювання строп передбачені надійні фіксатори. У двох великих відділеннях і одному потаємному кишені легко вмістяться такі предмети, як телефон, портмоне, ключі, тощо, а для більш зручного доступу до них на бігунках додатково встановлені пуллеры.


Характеристики
Матеріал: 100% поліестер щільністю 600D;
Спинка з ущільненням;
Широкі регульовані по довжині лямки;
Блискавка основного відділення захищена клапаном;
Верхня ручка для перенесення;
Унікальний дизайн;
Використані високоякісні матеріали;
Добре вентильована спинка;
Водовідштовхувальний матеріал;
Розумне розподілу ваги;
Одне велике відділення, закривається застібкою-блискавкою;

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • 1
    Відгук від покупця. Продавець: Usmishka

    Брал для походов и катания на велосипеде. Лезть в рюкзак - долго, а тут в лёгком доступе может быть носовой платок, телефон, баллончик от собак, фонарик. Возможно, даже, небольшая бутылочка с водой станет, но не уверен, стоит ли перегружать сумку лишним весом. Ещё не испытывал в реальном походе. Сумка мягкая, ещё не знаю хорошо это или плохо. Возможно, нужно будет подкладывать какую-то картноку с "тыльной" стороны, что бы предметы в сумке не упирались в тело. На передней (фасадной) стороне есть наружные крепления для дополнительных мелочей - три ленты-липучки (ответная часть липучки, которая не цепляется за окружающие предметы). Они похожа на MOLLE/PALS, с одним отличием. Сами "ячейки" соответствуют MOLLE (38 мм, а ширина ленты = 25 мм), но расстояние между лентами составляет около 10 мм, вместо 25 мм. На фотографиях продавца кажется, что расстояние такое-же, как ширина ленты, но на самом деле это не так (видимо, на фото чуть-чуть другая модификация этой сумки). Ещё одно отличие от фотографии продавца: на спине должна быть сетка, а по факту там плотная ткань + сетка с молнией, образующие дополнительный карман с очень неудобным доступом. Не наю что туда ложить. Лучше бы просто сетку оставили, что бы лучше спина дышала летом. Основной карман имеет два бегунка на млонии (можно застёгивать молнию на любую сторону). Наружный карман - один бегунок. Внутри оснвного есть ещё внутренний карман (ближе к телу), там один бегунок. Все молнии работают хорошо. За свои деньги сумка хорошая.

    Переваги:
    Хорошее дополнение к рюкзаку (для предметов быстрого доступа). Весит немного. Цена/качество.
    Недоліки:
    Небольшие отличия от фото. На "спине" карман вместо сетки. Мягкая (тыльная стенка без усиления). Ленты "MOLLE" близко друг к другу (не стандарт).