Військовий тактичний рюкзак military зелений R-456

Військовий тактичний рюкзак military зелений R-456

Продавець:Usmishka

4.8/5  ( 399 оцінок )

1 029

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військовий тактичний рюкзак military зелений 50456

Колір: зелений
Розмір: 50*30*20



Обов'язковим елементом армійського екіпіровки є армійський рюкзак. Він призначений для перенесення і збереження всіх речей, які можуть стати в нагоді на завданні або в польових умовах, а з-за специфіки роботи службовців повинен забезпечувати максимальну свободу рухів і не обтяжувати руки. Але в сучасному світі армійський рюкзак придбати воліють не тільки військові, але фанати екстремального туризму. Деякі моделі завдяки стильному зовнішньому вигляду і компактності сподобалися і звичайним людям, які віддають перевагу в повсякденному житті стиль мілітарі. У магазині ви можете купити армійські тактичні рюкзаки різноманітних конструкцій і дизайнів. Вони оснащені безліччю відділень, тому їх вміст завжди буде в порядку – кожну річ ви вільно знайдете в потрібний момент саме в тому відсіку, куди її поклали. Рюкзак рейдовий армійський стане необхідним аксесуаром в поході чи туристичної подорожі. Всі моделі виготовлені з високотехнологічних водонепроникних матеріалів, тому схоронність багажу забезпечена навіть після потрапляння під дощ. Крім того, шведський армійський рюкзак має універсальні зовнішні ремені для кріплення додаткового багажу. З їх допомогою забезпечується ще більша місткість і практичність. Завдяки тому, що придбати шведський армійський рюкзак в нашому магазині можна цілком недорого, таке придбання виправдовує себе на всі 100%. При будь-яких життєвих і погодних умовах з ним ви будете переконані, що всі потрібні речі під рукою і надійно захищені від промокання. Рюкзак військовий армійський є одним з найбільш надійних, функціональних і довговічних аксесуарів, тому сміливо купуйте його собі або на подарунок комусь близькому.

Незалежно від того, чи збираєтеся Ви в нетривалу спокійну пішу прогулянку або плануєте виснажлива, повне пригод подорож, вибір правильного тактичного рюкзака може максимально збільшити і оптимізувати простір для зберігання Ваших речей і забезпечити комфорт в самих складних умовах.
Тактичні рюкзаки підходять для піших походів на далекі відстані, використання в правоохоронних органах, військового розгортання та інших високоактивних операцій. Тактичні рюкзаки обладнані кишенями для пляшок з водою, зовнішніми пасками і кріпленнями для допоміжного спорядження. В рюкзаках передбачені спеціальні захищені кишені для зберігання електроніки.
Для виробництва тактичних рюкзаків застосовуються сучасні структуровані водовідштовхувальні матеріали, що дозволяють використовувати ці моделі навіть в самих несприятливих умовах протягом тривалого часу. Ергономічні плечові лямки в сукупності з ідеально продуманою формою рюкзака, а також компресійними ременями дозволять Вам довше не відчувати втоми в дорозі, навіть при перенесенні речей і обладнання досить великої ваги.



Характеристики
Матеріал: 100% поліестер щільністю 600D;
Спинка з ущільненням;
Широкі регульовані по довжині лямки;
Блискавка основного відділення захищена клапаном;
Верхня ручка для перенесення;
Унікальний дизайн;
Використані високоякісні матеріали;
Добре вентильована спинка;
Водовідштовхувальний матеріал;
Розумне розподілу ваги;
Одне велике відділення, закривається застібкою-блискавкою;

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Нейлон
Розмір
  • 50*30*20
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами