Куртка Trooper Jacket - Stormstretch Helikon-Tex Black L Тактична

Куртка Trooper Jacket - Stormstretch Helikon-Tex Black L Тактична

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 483 оцінок )

4 369

4 149

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Trooper — це надзвичайно легкий зовнішній шар із м’якої оболонки — свого роду молодший брат Gunfighter. Його було розроблено з розрахунком на службове використання, але ми знаємо, що він популярний серед простих громадян, які шукають легкий, але функціональний і якісний одяг. Його можна використовувати як окремий предмет або зовнішній шар.

Ця куртка захищає від легкого вітру та дощу, при цьому добре пропускає повітря. Капюшон із коміром можна швидко та легко розгорнути завдяки двосторонній блискавці та регулювати відповідно до іншого головного убору чи спорядження (наприклад, гарнітури). У сім кишень можна рівномірно розмістити велику кількість необхідних речей. Дві нагрудні кишені на блискавці мають органайзери та D-подібні кільця на шнурку. Внутрішня кишеня закривається на липучку. Дві верхні кишені на блискавці мають петлі для кріплення. Лівий нижній рукав також має кишеню на блискавці. І, нарешті, є велика кишеня на стегнах внизу спини, яка застібається на блискавку з обох кінців. Анатомічний крій підлаштовується під рухи користувача, а підсилення ліктів робить їх більш міцними. Він легко стискається, тому його легко транспортувати в сумці, рюкзаку або навіть вантажній кишені.

Розміри ID панелей:

- Патч-панель для лівої руки: 9 x 11 см / 3,5 x 4,3 дюйма

- Патч-панель для правої руки: 9 x 11 см / 3,5 x 4,3 дюйма

Характеристики

Колір
Розмір
Країна реєстрації бренду
  • Польща
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами