Рюкзак тактичний Mil-Tec Ranger 75 л Olive (14030001)

Рюкзак тактичний Mil-Tec Ranger 75 л Olive (14030001)

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

3 999

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Рюкзак Mil-Tec Ranger на 75 літрів – ідеальний вибір для всіх, хто любить подорожувати на природі. Виготовлений із високоякісного поліестеру з водовідштовхувальним покриттям, цей рюкзак гарантовано захистить усі ваші речі від вологи та дощу.

Класичний дизайн та нижнє відділення для спальника чи взуття роблять цей рюкзак ще зручнішим для тривалих подорожей. Він також оснащений трьома зовнішніми кишенями на блискавці та двома маленькими кишенями у кришці-клапані вантажного відділення для дрібниць, канцелярії чи документів. Для того, щоб захистити рюкзак від сильного дощу, в комплекті йде водонепроникний чохол.

Спинка рюкзака має легку алюмінієву раму, що забезпечує додаткову підтримку та комфорт при тривалому носінні. Регульовані плечові ремені, стяжка на фастексі і поясний ремінь забезпечують оптимальну посадку і рівномірний розподіл ваги рюкзака.

Розміри цього рюкзака 35 х 20 х 70 см, що робить його чудовим вибором для тривалих походів та подорожей на природі. З Mil-Tec Ranger на 75 літрів Olive 14030001 ви завжди будете готові до нових пригод!

 

 

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 1.6
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами