Тактичний рюкзак MIL-TEC Бундесвер 65 л Olive (14023001)

Тактичний рюкзак MIL-TEC Бундесвер 65 л Olive (14023001)

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 777

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Польовий рюкзак армії Бундесвер – це не тільки зручний, але й функціональний аксесуар, який ідеально підходить для туристичних походів та походів лісами. Рюкзак має велику кількість відділень і кишень, що дозволяє зберігати все необхідне екіпірування в одному місці. Основне відділення оснащене спеціальним місцем для матраца або килимка, а дно рюкзака має відділення, яке застібається на блискавку. Основний клапан рюкзака застібається на фастекси, а дві бічні кишені та кишені на кришці дають додаткове місце для зберігання спорядження.

На рюкзаку також є місце кріплення зовнішнього спорядження, як намети, підсумки тощо. Регульовані лямки дозволяють підігнати рюкзак під спину так, щоб було зручно носити, а ремені кріплення забезпечують кріплення навісного обладнання.

Рюкзак оснащений великим вантажним відділенням з вертикальним завантаженням, яке закривається на вже класичним сніговим клапаном і клапаном-кришкою на фастексах. Клапан-кришка має дві кишеньки, одну врізну на блискавці, а іншу навісну з клапаном. Бічні кишені знаходяться із зовнішнього боку основного відсіку, а остання кишеня розташована під основною вантажною, призначена для зберігання брудних речей, взуття та невеликого спальника.

М'які плечові ремені мають верхнє та нижнє регулювання, а знімний регульований поясний ремінь на фастексі забезпечує додаткову підтримку та комфорт. Всі ці характеристики роблять польовий рюкзак Бундесверу не лише зручним, а й практичним аксесуаром для любителів туризму та активного відпочинку.

Характеристики:

Матеріал: 100% поліестер.
Об'єм: 65 л.
Розміри: 32x15x64 см.

Колір: оливковий.

Виробництво: Mil Tec Sturm, Німеччина

 

 

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами