Рюкзак тактичний Mil-tec BW LAMPFRUCKSACK IMP SCHWARZ 65 літрів чорний (14023002)

Рюкзак тактичний Mil-tec BW LAMPFRUCKSACK IMP SCHWARZ 65 літрів чорний (14023002)

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 777

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Це військовий рюкзак Mil-tec BW LAMPFRUCKSACK IMP SCHWARZ, який має об'єм 65 літрів та виконаний у чорному кольорі. Він призначений для використання в польових умовах і має велику кількість відділень і кишень для різного спорядження та речей.

В основному відділенні рюкзака є спеціальне місце для матраца або килимка, а дно рюкзака має відділення, яке закривається на блискавку. Основний клапан рюкзака застібається на фастекси, а також є дві бічні кишені. На рюкзаку є місце для кріплення зовнішнього спорядження, такого як намети, підсумки і т.д.

Регульовані лямки дозволяють налаштувати рюкзак під розмір і форму вашої спини, щоб він був максимально зручним при носінні. На рюкзаку встановлені ремені для кріплення навісного обладнання, а вся конструкція рюкзака побудована на основі великого вантажного відділення з вертикальним завантаженням.

Відділення вантажного відділення закривається на сніговий клапан і клапан-кришку на фастекси, а клапан-кришка має дві кишеньки. Один із них врізний на блискавці, а інший – навісний із клапаном. Крім цих двох кишень є ще дві навісні вантажні кишені, розташовані на бокових сторонах основного відсіку. Остання кишеня знаходиться під основною вантажною і закривається на блискавку та фастекси. Він призначений для зберігання речей, взуття чи невеликого спальника.

Плечові ремені рюкзака м'які та мають верхнє та нижнє регулювання, щоб вони точно підходили під вашу конкретну форму тіла. Крім того, рюкзак оснащений знімним, регульованим поясним ременем на фастексі, який допомагає розподілити вагу рівномірніше і зменшити навантаження на плечі.

Матеріали: 100% поліестер, покриття з полівінілхлориду.
Розміри: 31 x 17 x 56 см.
Місткість: 65 літрів.

 

 

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 1.6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами