Тактичний Рюкзак Mil-Tec Бундесверу 65л Woodland (14023020)

Тактичний Рюкзак Mil-Tec Бундесверу 65л Woodland (14023020)

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 777

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Цей армійський рюкзак BW на 65 літрів від Mil-Tec є ідеальним поєднанням надійності, високої якості та функціональності. З його допомогою ви можете легко та безпечно переносити все необхідне спорядження для ваших пригод на природі.

Рюкзак виготовлений із міцного та водонепроникного поліестеру, що забезпечує довговічність та захист ваших речей від вологи. Головне відділення ділиться на два відділення, що забезпечує зручність при упаковці та зберіганні речей. Бічні кишені дозволяють швидко дістатися необхідних предметів, не розпаковуючи всю сумку.

Особливістю цього рюкзака є його виняткова міцність та надійність. Він стійкий до зносу, вітру, дощу та інших погодних умов. В основному відділенні передбачено місце для керемату або килимка, а кришка рюкзака з кишенею застібається на блискавку, що забезпечує додатковий захист від води та пилу.

Рюкзак також має можливість кріплення додаткового спорядження, такого як намети, намети та інші предмети. Усі лямки на рюкзаку регулюються, що забезпечує комфортну та безпечну посадку на плечі. В результаті, ви зможете довше перебувати на природі і насолоджуватися пригодами, не турбуючись про те, що ваше спорядження потрапить під дощ або розвалиться в самий невідповідний момент.

Характеристики:

Матеріал: 100% поліестер.

Об'єм: 65 л.

Розміри: 32x15x64 см.

Колір: woodland.

Виробництво: Mil Tec Sturm, Німеччина

 

  

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 1.6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами