Тактичний Рюкзак Mil-Tec commando 55 л Олива (14027001)

Тактичний Рюкзак Mil-Tec commando 55 л Олива (14027001)

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

3 333

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Tактичний рюкзак Commando 55 л Olive 14027001 від Mil-Tec - це легкий, але водночас міцний та функціональний рюкзак, який ідеально підходить для тривалих походів та екстремальних умов. На відміну від інших рюкзаків він має жорстку форму, яка підтримується алюмінієвою рамою, забезпечуючи рівномірний розподіл навантаження по всій спині.

Крім того, рюкзак має зручні плечові ремені з м'якими вставками для максимального комфорту при носінні. Додатково фіксується ременем на поясі, забезпечуючи ще більшу стабільність та безпеку.

Основний відсік рюкзака легко закривається шнурком та додатково фіксується зовнішньою кришкою з кліпсами. Крім того, на рюкзаку є 3 зовнішні кишені для зберігання додаткового спорядження та екіпірування.

Виготовлений у Німеччині компанією Mil-Tec, рюкзак Commando 55 л Olive 14027001 виконаний із міцного поліестеру, який забезпечує надійність та довговічність. З габаритними розмірами 35x54 см та вагою всього 2,1 кг, цей каркасний рюкзак ідеально підходить для будь-яких екстремальних умов та далеких походів.

  

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 2.1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами