Рюкзак Mil-Tec Assault 36 Л olive (14002201)

1 відгук

Код:  372318489

Рюкзак Mil-Tec Assault 36 Л olive (14002201)

1 відгук

Код:  372318489

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 950

Є в наявності

19

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей рюкзак не просто чудово підходить для щоденного використання у місті чи на природі – він створений для того, щоб задовольнити потреби любителів активного способу життя у всьому світі. Німецький бренд Mil-Tec створив модель "Assault" з урахуванням усіх можливих потреб, які можуть виникнути під час будь-якої активності.

Рюкзак має класичну, але функціональну конструкцію. Основний відділ відкривається блискавкою на 180 градусів, що дозволяє легко та швидко отримати доступ до його вмісту. Усередині ви знайдете дві внутрішні кишені: одна сітчаста і одна прихована на блискавці, що забезпечують велику функціональність рюкзака.

Крім того, рюкзак оснащений ще одним відділом на блискавці, який може вмістити документи, планшет чи невеликий ноутбук. Тут також є органайзер із трьома невеликими кишенями, що дозволяє легко та зручно зберігати дрібні предмети.

Зовнішня частина рюкзака має дві зручні накладні кишені з блискавками для дрібного спорядження. Більший з них також має внутрішній органайзер, а менший – зовнішню панель-липучку, інтегровану в панель «MOLLE», і патч «Mil-Tec».

Поясна система представлена фастексом і двома затяжками з широкими стропами, які разом з регуляцією плечових лямок, зроблять максимально комфортною посадку рюкзака по фігурі та зростанню. Спинка забезпечує відмінну вентиляцію в найрізноманітніших умовах завдяки своїй конструкції та застосованим матеріалам. Рюкзак виготовлений з легкого надійного та повністю синтетичного матеріалу, який усередині має вологозахищене напилення з полівінілхлориду. Тому дана модель відрізняється стійкістю до опадів та вологого середовища. Для максимально можливого комфорту при користуванні цим рюкзаком, спинна частина та плечові лямки мають набивання з піни EVA. Для зручності користування основна верхня ручка виготовлена з подвійного матеріалу і надійно пришита. Завдяки надійності конструкції, функціональним та міцним матеріалам модель рюкзака "Assault" підійде в найрізноманітніших сферах життя. Окрім звичайного міського використання, дана модель підійде туристам у коротких походах, мисливцям, рибалкам тощо. Характеристики Висота: 59 см Ширина: 29 см Довжина: 28 см

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 1.6
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Володимир Кірьявайнен
    Відгук від покупця. Продавець: Військова справа

    Купував цей рюкзак за порадою своїх знайомих, поки що не знайшов ніяких мінусів - за свою ціну дуже непоганий варіант по якості.

    Переваги:
    Хороша якість
    Недоліки:
    Поки що немає