Рюкзак тактичний Mil-tec assault sm tactical small 20л Чорний (14002088)

Рюкзак тактичний Mil-tec assault sm tactical small 20л Чорний (14002088)

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 949

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

US Assault SM Tactical рюкзак - це багатофункціональний та стильний аксесуар, який допоможе вам зберігати та переносити ваші речі у зручному та безпечному режимі. Зроблений із міцного поліестеру 600D і покритий водовідштовхуючим ПВХ, цей рюкзак надійно захистить ваші речі від вологи та пилу.

Великі двосекційні відділення рюкзака мають внутрішні сітчасті кишені, які дозволяють зберігати свої речі в порядку і легко знаходити їх. Крім того, рюкзак оснащений двома передніми кишенями та кишенею на липучці для гідросистеми, що забезпечує додаткові можливості для зберігання ваших речей.

Міцні двосторонні блискавки надійно закривають усі відділення рюкзака, забезпечуючи захист вашого майна. Ергономічні плечові лямки шириною близько 5 см регулюються по довжині та забезпечують комфорт при носінні рюкзака, а регульований пояс на застібці Fastex і демпферна спинка з вентиляційною системою забезпечують додатковий комфорт.

Бічна регулювання за обсягом дозволяє регулювати розмір рюкзака в залежності від його завантаження, забезпечуючи максимальну функціональність та зручність використання. Рюкзак US Assault SM Tactical – це відмінний вибір для тих, хто цінує якість, надійність та комфорт у використанні рюкзака.

габаритні розміри

Довжина

25 см

Ширина

20 см

Висота

42 см

 

 

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 1.1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами