Тактичний Рюкзак Mil-Tec us Assault 36 л Піксель Digital (14002271)

Тактичний Рюкзак Mil-Tec us Assault 36 л Піксель Digital (14002271)

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 45 оцінок )

1 696

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Рюкзак Mil-Tec US Assault 36 л Піксель Digital 14002271 - це ідеальне рішення для тих, хто шукає надійний та зручний у використанні рюкзак для зберігання та перенесення свого спорядження. Він має два великі відділення, що закриваються на двосторонню блискавку, які дозволяють ефективно перевозити основне спорядження. Внутрішні кишені меншого розміру забезпечують краще управління переносними предметами, а дві передні кишені дозволяють зберігати інші аксесуари.

Для зручності користувачів рюкзак має панель на липучці у верхній частині, яка може бути використана для прикріплення нашивок та емблем. Крім того, рюкзак оснащений спеціальною кишенею на липучці для гідратації, що дозволяє вам легко пити воду під час активних дій.

Стрічки, сумісні із системою MOLLE/PALS, розміщені як спереду, так і з боків рюкзака, що дозволяє зручно кріпити додаткове спорядження. Бічні компресійні ремені дозволяють підігнати рюкзак під спорядження, що переноситься, а регульований поясний ремінь забезпечує рівномірний розподіл ваги і зручність при носінні.

М'які плечові лямки та спинка рюкзака забезпечують високий рівень комфорту користувача навіть при перенесенні великої кількості спорядження. Завдяки своїм характеристикам та міцному матеріалу, рюкзак Mil-Tec US Assault 36 л Піксель Digital 14002271 стане ідеальним вибором для людей, які шукають зручний, міцний та надійний рюкзак для будь-яких цілей.

 

 

 

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 1.6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами