Рюкзак сумка сапера оператора БПЛА артилериста комплект 4в1 DERBY SKAT-2 + COMBAT-1 олива

Рюкзак сумка сапера оператора БПЛА артилериста комплект 4в1 DERBY SKAT-2 + COMBAT-1 олива

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 21 оцінок )

6 295

5 995

Є в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект сапера 4в1 відмінно підійде також для інших військових спеціальностей - операторів БПЛА, артилеристів та інших.

Рюкзак DERBY SKAT-2
Рюкзак має безліч кишень і різних кріплень для різного приладдя. Інноваційна універсальна передня панель швидкого доступу дозволяє почати допомогу пораненому не відкриваючи рюкзак - одягнути рукавички, взяти ножиці, дістати турнікет. Основне відділення рюкзака відкривається одним рухом.
Рюкзак має три знімні різнокольорові контейнери, виготовлені з матеріалу OXFORD 600D, об'єм кожного контейнера 5 літрів. Контейнери мають прозорі кришки. Вкладиші для нотаток зроблені з білої плівки, що не промокає, і вкладені в прозору кишеню кожного контейнера. Також всередині рюкзака є три об'ємні та дві плоскі сітчасті кишені на блискавці, гумові стрічки різного розміру та знімний органайзер на 48 комірок різного розміру.
На всіх стінках рюкзак має систему кріплень "MOLLE". Передня об'ємна кишеня відкривається на 180 градусів і має всередині кишеню на блискавці та гумові кріплення з комірками різного розміру. По обидва боки рюкзак має об'ємні кишені з гумовими кріпленнями всередині для фіксації турнікетів, бандажу тощо. Верхня об'ємна кишеня також має гумові кріплення різного розміру. Усі стінки рюкзака мають додатковий захист із ущільнювачем завтовшки 5мм. На правій плечовій лямці рюкзака є фастекс для швидкого скидання рюкзака.

Сумка DERBY Combat-1.
Як і рюкзак, сумка має безліч кишень та різних кріплень для будь-якого приладдя. Інноваційна універсальна передня панель швидкого доступу дозволяє почати допомогу пораненому не відкриваючи сумку - одягнути рукавички, взяти ножиці, дістати турнікет.
Оригінальна конструкція сумки має основне відділення розміром 30х24х6см, яке за допомогою паракорду з фіксатором можна відчиняти на будь-який кут до 180 градусів. Передня кишеня розміром 30х21х4 також може відкриватися на 180 градусів. Сумка в комплекті має знімний органайзер на 72 комірки, який можна використовувати окремо від сумки. Розмір сумки дозволяє легко вкладати до неї планшет розміром 10-11 дюймів.
Сумку можна використовувати багатьма способами: переносити в руці, на плечі, на спині і на грудях. У комплекті з сумкою йде кріплення "вільні руки", що дозволяє використовувати сумку без рук. На задній стінці є кріплення MOLLE, яке дозволяє кріпити сумку на плитоносці або рюкзаку.

Стропа евакуаційна у чохлі з автоматичним карабіном DERBY EVAC-S.
Стропа виготовлена з подвійної нейлонової стрічки типу «рукав» та має 11 окремих петель, пошитих між собою міцною ниткою. Довжина подвійної стропи: 265см (+/- 5см), ширина 2,5см. Розривне навантаження стропи 1000 кг/см.
Робоче навантаження карабіна з авіаційного алюмінію – до 2000кг.

Зверніть увагу, медичні препарати та інші предмети, які зображені на фото, не входять до складу комплекту!

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Cordura
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 2
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами