Коліматорний приціл Sightmark Ultra Shot Sight + Збільшувач Sightmark T-3 Magnifier

Максимальна кратність, х
  • 3

Коліматорний приціл Sightmark Ultra Shot Sight + Збільшувач Sightmark T-3 Magnifier

Продавець:Suppliers of Diversity

4/5  ( 66 оцінок )

14 190

12 913

Є в наявності

14

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл Sightmark Ultra Shot Sight + Збільшувач Sightmark T-3 Magnifier

Опис

Збільшувач Sightmark T-3 Magnifier 3x SM19063 для коллиматорного прицела з відкидним кронштейном - повністю сумісний з коллиматорами EOTech і Aimpoint.

Серія тактичних збільшувачів Sightmark - це багатофункціональний аксесуар для зброї, створений для військових і правоохоронних органів. Завдяки можливості зрушення в сторону, збільшитель Sightmark дає охотнику швидку можливість підлаштуватися під ситуацію, без необхідності відключення пристрою. Увеличитель Sightmark 3x з відкидним кронштейном призначений для використання в поєднанні з голографічними, колліматорними прицілами та іншими сумісними прицілами, що дає охотнику можливість поєднання одного прицела в різних умовах охоти.

Увеличувач Sightmark T-3 Magnifier 3x SM19063 для коллиматорного прицела з відкидним кронштейном покращує розпізнавання цілей, особливо на середніх і дальніх стоянках, і може допомогти в швидкому наведенні на ціль на відстані до 200 метрів і точної прицільної стрілки на 100 метрів. Збільшувач Sightmark має збільшений окуляр для додаткового комфорту, якісне широке поле огляду, високу оптику з багатошаровим покриттям для покращення видимості та чіткості.

Особливості:

  • Міцний алюмінієвий корпус 6061-T6 і захисний екран
  • Удосконалена система лінз із антибліковим покриттям, стійка до подряпин
  • 4 варіанти червоної/зеленої сітки з 10 налаштуваннями яскравості
  • Швидко знімне кріплення для легкого ввімкнення та вимкнення
  • Автоматичне відключення
  • Індикація низького заряду батареї
  • Кріплення QD
  • InterlokTM Система регулювання
Комплектація:
  • - Інструкція.
  • - Акумулятор CR123A.
  • - Інструменти регулювання.
  • - Неопреновий чохол.


Sightmark Ultra Shot R-Spec Reflex Sight

Збільште нагрівання на відстані завдяки надшвидкому виявленню цілі та тривалому ресурсу батареї, від 200 до 2000 годин на одній батареї CR123A. Преміальна система ширококутних лінз із стійким до подряпин/антивідблиском червоним покриттям, 4 опціями підсвічування червоно/зеленої сітки, корекцією паралакса (понад 25 ярдів) і необмеженою віддаленістю від очей забезпечують чітке, міцне поле зору та безкомпромісну надійність.

Міцний рефлексний приціл Ultra Shot R-Spec є ударостійким, IP55 стійким до атмосферних впливів, має ступінь віддачі до 0,50 BMG і складається з міцного, легкого алюмінієвого капюшона 6061-T6 і захисного екрану. Регулювання вітру та висоти 1 MOA, до 120 MOA ходу, швидко доведуть вас до цілі та утримають вас там завдяки системі регулювання внутрішнього блокування Interlock для точної повторюваної точності з будь-якого зручного вам діапазону завдяки 1-кратному збільшенню.

4 різні варіанти візирної сіткиВибирайте між чотирма варіантами прицільної сітки, щоб створити персоналізований досвід полювання. Цифрове налаштування яскравості/кольоруНалаштуйте 10 параметрів яскравості та два варіанти кольорів (червоний і зелений) одним натисканням кнопки. Довший термін служби батареїРефлексний приціл R-Spec працює від однієї батареї CR123A і може працювати до 2000 годин.
Індикація низького заряду батареї- 2 години індикації низького заряду батареї - при кожному натисканні кнопки прицільна сітка блимає чотири рази.

- 10-хвилинна індикація низького заряду батареї - прицільна сітка буде безперервно блимати, доки не буде встановлено новий акумулятор.

Кріплення QDНове швидкоз’ємне кріплення для R-Spec і A-Spec має низький профіль. Тепер ручка розташована майже врівень з основним корпусом. Низькопрофільний дизайн усуває зачіпки на жилетах або іншому спорядженні. При такій конструкції ручка залишається у відкритому положенні завдяки плоскому вирізу біля осі обертання ручки. Це невелике вдосконалення зберігає ручку стабільною та не розхитається, потенційно позначаючи обробку. Нарешті, ручка виготовлена зі сталі, яка відрізняється різною обробкою. Сталь більш міцна і менш схильна до руйнування. Система регулювання InterlokTMСистема регулювання інтерлока — це внутрішня система утримання, яка гарантує, що налаштування вітру та висоти залишаються нульовими під час віддачі. Рефлекторні приціли конкурентів зазвичай вимагають розблокування системи регулювання. Система регулювання interlok усуває потребу в замикаючому механізмі, тому користувачі можуть робити налаштування на ходу.

Чому варто замовити бажаний товар?

1. Гарантія якості кожного товару!
2. Швидка доставка у будь-яке місце в країні!
3. Не беремо жодних передоплат!
4. Постійні знижки на різні категорії товарів!
5. Ви можете перевірити товар поштою і тільки після цього його забрати!
6. Залишаємо тільки приємні враження після покупки!

Характеристики

Тип прицілу
Максимальна кратність, х
  • 3
Матеріал корпусу
  • Алюміній
Захист
  • Ударостійкий корпус
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами