Рюкзак тактический на одно плечо AOKALI Outdoor A38 5L Camouflage CP

2 відгуки

Код:  372451185

Рюкзак тактический на одно плечо AOKALI Outdoor A38 5L Camouflage CP

2 відгуки

Код:  372451185

Продавець:Aliko

4.8/5  ( 870 оцінок )

362

289

Є в наявності

17

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

AOKALI Outdoor A38 - універсальний тактичний рюкзак

Тактичний рюкзак - необхідна частина екіпіровки для виконання військових завдань, походів, спортивних заходів та подорожей. Він має бути зручним, практичним та вміщувати найважливіше. З армійською сумкою на одне плече AOKALI Outdoor A38 збори будуть швидкими, а участь у найрізноманітніших заходах – легкою та комфортною.

Військовий рюкзак AOKALI має ряд переваг:

  1. Виготовлений з водовідштовхувального та міцного матеріалу Оксфорд. Посилена ручка, надійні блискавки та покращений рядок роблять цю модель придатною як для щоденного застосування, так і для різноманітних екстремальних завдань. Виріб не промокає, не вигоряє, його легко доглядати і чистити.
  2. Маленький та легкий – об'єм до 3,6 л. Має одне внутрішнє відділення, дві фронтальні кишені на блискавці та одна на кнопці. При компактних розмірах тактична сумка вміщує всі необхідні речі - похідні інструменти і приладдя, аптечку, запальничку, компас, рукавички і т.д.
  3. Плечовий ремінь регулюється по довжині, завдяки чому підійде людям різного зросту та статури. Не обмежує рухи рук при ходьбі та бігу. Виріб зручно носити на плечі, за потреби можна нести на грудях або просто в руці.
  4. Хороший компаньйон - чудово підходить для використання в приміщенні та на відкритому повітрі, включаючи кемпінг, походи, полювання, прогулянки. Надійно збереже похідні аксесуари, телефон, ключі, документи від намокання та втрати.
  5. Продумана, ергономічна конструкція, якісні матеріали та фурнітура сприяють тривалому та комфортному використанню цього продукту.

Тактична сумка Outdoor A38 – відмінне придбання для любителів активного відпочинку.

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Оксфорд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки