Адаптер Earmor M11 для кріплення навушників Peltor-типу на шолом

Адаптер Earmor M11 для кріплення навушників Peltor-типу на шолом

Продавець:TacUA

4.7/5  ( 21 оцінок )

700

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Адаптер Earmor M11 - 2 для кріплення навушників 3M Peltor Comtac / Earmor та інших на шолом

Оригінал

Встановлюються практично на будь-який шолом з бічними рейками.

- Міцні і легкі кріплення.

- Підходять для установки через них навушників Peltor, Earmor та інших

Ідеальний вибір: якщо ви перебуваєте на військовій службі, любите ви полювання, страйкбол або час від часу тренуєтеся на стрільбищі, кріплення на дугу EARMOR є обов'язковою умовою для забезпечення комфортного і безпечного досвіду.

Матеріали вищої якості: ця тактична напрямна для шолома виготовлена з високоякісних, дуже міцних матеріалів, що поєднують в собі надміцний нейлон і нержавіючу сталь, яка гарантовано витримує без тріщин або поломок при правильній установці.

Простий монтаж: на відміну від аналогічних продуктів на ринку, цей адаптер дугового направляючої легко монтується і не вимагає спеціальних навичок або інструментів. Просто підніміть адаптери зі звуком "PA", вставте їх в напрямну дуги спереду або ззаду, потім надіньте їх на верхню частину направляючої для кращого прилягання навушників до вуха. Легко відрегулюйте натяг за допомогою викрутки з хрестоподібною головкою.

Широка сумісність: адаптер дуги EARMOR був розроблений для забезпечення повної сумісності з бойовими шоломами 3M Peltor Comtac і їх копіями і може поєднуватися з усім спектром справжніх шоломів Ops-Core FAST, шоломів ACH, шоломів MICH, якщо вони мають напрямні ARC. на стороні.

Обертовий дизайн: це тактичне кріплення для гарнітури на шолом забезпечує зручність і зручність використання завдяки конструкції з повним обертанням на 360. Цей адаптер, відмінний вибір для зовнішнього зв'язку і стереосистеми "talk-thru", підвищує стандарти безпеки.

Характеристики

Особливості
Вага
  • 100 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами