Черевики Haix Black Eagle Athletic 2.0 V GTX 42 (27см) Койот

Черевики Haix Black Eagle Athletic 2.0 V GTX 42 (27см) Койот

Продавець:Mr.Bulls

8 910

Немає в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легкі і дуже міцні тактичні черевики Haix, призначені для тривалого носіння в місті, на гірських стежках, під час екскурсій або походів.

Верх виготовлений зі шкіри та легкого, міцного, стійкого до пошкоджень та дихаючого текстильного матеріалу. Мембрана GORE-TEX відводить вологу (піт) назовні взуття, не даючи волозі проникнути всередину. Мереживні вушка дозволяють швидко зашнурувати. Язичок захищає шнурки від розплутування.

Знімні устілки з антибактеріальними властивостями забезпечують амортизацію та підвищують комфорт. Підошва з інноваційним протектором виготовлена зі спеціальної гумової суміші з протиковзкими властивостями. Він забезпечує дуже хороше зчеплення навіть у складних умовах і стійкий до стирання. Крім того, підошва оснащена системою амортизації Haix Absorption, яка зменшує удари, зменшує навантаження на суглоби та значно підвищує комфорт використання.

Завдяки безметалевій конструкції взуття Black Eagle Athletic 2.0 V GTX повністю не містить металу. Таке рішення забезпечує спокійний прохід через ворота контролю безпеки.

Характеристики

Розмір
Мембрана
Матеріал верху
Матеріал підошви
  • Гума
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами