Жилет тактичний AOKALI Outdoor A60 (Sand) однотонний військовий з кишенею taktical

Жилет тактичний AOKALI Outdoor A60 (Sand) однотонний військовий з кишенею taktical

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 519 оцінок )

1 418

1 181

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Функціональний та надійний тактичний жилет AOKALI Outdoor

Тактичний жилет Outdoor A60 розроблений спеціально для військових, працівників спецслужб, рибалок та мисливців. Він дозволить комфортно носити додаткові магазини, набої, воду, аптечку, рацію, продовольчі пайки та інші речі. Все необхідне спорядження, необхідне виконання тактичних завдань, перебуває під рукою.

Переваги та особливості моделі:

  1. Розвантажувальний жилет оснащений системою кріплення - MOLLE. Вона дозволяє збирати та конфігурувати будь-які кишені та сумки. Система універсальна і завдяки ній користувач може зручно розташувати спорядження.
  2. Модель виконана із міцної тканини Оксфорд 800D. Матеріал забезпечує виробу водовідштовхувальні властивості, високу зносостійкість, термостійкість. Тканина зберігає свої властивості в діапазоні температур від -50 до +110°С. Тактичний жилет легко очищається від бруду, швидко сохне і не потребує особливого догляду.
  3. Плечі виробу та зона під руками виконані із сітчастого матеріалу, щоб забезпечити гарну вентиляцію. Дана модель відмінно підійде для використання у спекотну погоду.
  4. Розвантажувальний жилет легко зняти та одягнути - він оснащений міцною блискавкою. Додатково модель має поясний регульований ремінь із застібкою фастекс. У разі потреби його можна відстебнути.
  5. Виріб оснащений безліччю відділень — плечовою кишенею, однією великою і трьома маленькими накладними кишенями, 4 кишенями на животі. Додатково в розвантажувальному жилеті є дві внутрішні кишеньки на змійці. Також модель укомплектована кобурою.

Військовий жилет AOKALI - це надійність, висока якість, функціональність та максимальний комфорт носіння.

Характеристики

Розмір
  • Універсальний
Особливості
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Оксфорд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами