Приціл оптичний Vortex Diamondback Tactical 4-16x44 FFP SF з сіткою EBR-2C

Приціл оптичний Vortex Diamondback Tactical 4-16x44 FFP SF з сіткою EBR-2C

Продавець:XTop

4.3/5  ( 87 оцінок )

16 200

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл оптичний Vortex Diamondback Tactical 4-16x44 FFP SF з сіткою EBR-2C в першій фокальній площині, боковим відбудовою паралаксу, без підсвічування (США). Країна виробництва – Філіппіни.

Приціл Diamondback Tactical 4-16x44 FFP - це дивовижне поєднання продуктивності, функціональності та дуже доступної ціни. Як у випадку з будь-яким іншим прицілом у першій фокальній площині, сітка збільшується пропорційно до зміни кратності. Що дозволяє легше "працювати" з поправки незалежно від показника кратності. Приціл оснащений міцною цільною алюмінієвою трубкою, чотириразовим оптичним помножувачем та оптикою з ідеальною чіткістю зображення від краю до краю. Відкриті вертикальні та горизонтальні турелі введення поправок мають досить низький профіль, щоб не заважати транспортуванню, та водночас забезпечують точну, швидку та просту роботу при налаштуванні на дальні постріли. Бічна ручка регулювання паралаксу звільняє стрільців від прийняття помилки паралаксу на відстань від 10 ярдів до нескінченності. Так само особливо хочеться відзначити кількість "кліків" 25 MRAD або 85 MOA, що, наприклад, дозволяє працювати в калібрі 308 Win. на дистанцію до 1000 м, без застосування елементів монтажу з нахилам.

ОПТИКА

Лінзи XD - скло високої щільності, яке характеризується дуже низькою дисперсією, що забезпечує відмінну роздільну здатність та насиченість кольору.

Покриття лінз XR - запатентоване багатошарове антивідблиск XR-покриття покращує світлопропускання, що, у свою чергу, забезпечує чудову яскравість зображення

Прицільна сітка у першій фокальній площині - масштаб сітки пропорційний розміру приблизної мети. Фіксування шкали дозволяє точно відстежувати мету по всьому діапазону збільшення

Чітка прицільна сітка (витравлена на склі оптичного елемента), підсвічування не передбачене.

Корпус

Корпус діаметром 30 мм - забезпечує набагато більший діапазон вертикального та горизонтального регулювання порівняно з дюймовою трубкою

Цілісна трубка - збільшує міцність прицілу та його водостійкість

Міцний алюмінієвий сплав - виготовлений з цільного алюмінієвого сплаву, приціл більш стійкий до пошкоджень та пошкоджень

Водонепроникний - вбудовані ущільнення запобігають проникненню вологи, пилу та пилу, підвищуючи надійність прицілу в будь-яких умовах.

Стійкість до роси - заповнення азотом запобігає випаданню вологи в широкому діапазоні температур

Удароміцність - лінзи зафіксовані та механічно закріплені, щоб приціл не відбудовувався у разі віддачі чи падіння

Тришарове анодоване анти-відбивне покриття корпусу забезпечує високу стійкість до подряпин і запобігає відблискам світла від корпусу прицілу.

Високі барабани тактичного типу, марковані у відповідність до використовуваної прицільної сітки, дозволяють швидко і точно вводити необхідні поправки.

MagView - волоконно-оптичний індикатор з мітками, зверненими до ока стрілка, дозволяє визначати вибрані поправки без відриву ока від прицілу навіть у сутінках.

ВНУТРІШНІ МЕХАНІЗМИ

Precision-Glide Erector System – компоненти, що використовуються для систем регулювання збільшення, були виготовлені з високоточних та високоякісних матеріалів. Така увага до кожної деталі дозволила досягти високої точності, незалежно від переважаючих умов.

Система пружин Precision-Force - система регулювання сітки мети виготовлена з високоякісних матеріалів та пружин. Це дозволило досягти дуже високої точності та плавності, що виявляється у збільшенні повторюваності зображення.

ОБ'ЄКТИ

Швидке фокусування окуляра - дозволяє швидко та легко налаштувати сітку.

Ребристе кільце масштабування - дозволяє швидко змінити фокусування. Глибокі ребра та спрощений «хват» дозволяють з легкістю маніпулювати кільцем масштабування в рукавичках.

Приціл поставляється із сіткою EBR-2C MOA або EBR-2C MRAD

Технічні характеристики:

Лінійне поле зору з відривом 100 м [м] - 9 - 2,2

Відстань від ока [мм] – 97

Підсвічування хрестика (сітки) - відсутнє

Збільшення [×] - 4-16

Регулювання паралаксу [м] - від 18,3 до ∞

Тип сіток - EBR-2C MOA або EBR-2C MRAD

Тип турелей – відкритий

Максимальне вертикальне регулювання (висота) [МОА] - 85

Максимальне вертикальне регулювання (висота) [MRAD] - 25

Максимальне горизонтальне регулювання [МОА] - 85

Максимальне горизонтальне регулювання [MRAD] - 25

Зміщення на повний обіг [МОА] – 15

Зміщення при повному обігу [MRAD] - 6

Крок регулювання [МОА] - 1/4

Поступове коригування [MRAD] - 0,1

Загальна довжина [мм] – 356

Маса [г] - 655

Діаметр об'єктива [мм] – 44

Діаметр труби [мм] – 30 мм

Комплектація

гарантія виробника

гарантія дистриб'ютора,

керівництво дистриб'ютора

сонцезахисні бленди

інструкції виробника

скляні кришки типу "бікіні"

серветка для оптики, що чистить,

приціл

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Діаметр передньої лінзи
  • 44 мм
Комплектація
  • Комплектація гарантія виробника гарантія дистриб'ютора, керівництво дистриб'ютора сонцезахисні бленди інструкції виробника скляні кришки типу "бікіні" серветка для оптики, що чистить, приціл
Довжина прицілу, мм
  • 356
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами