Ніж Boker Applegate-Fairbairn Combat II

Код:  373501662
Матеріал клинка

Ніж Boker Applegate-Fairbairn Combat II

Код:  373501662

Немає в наявності

10 330

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Boker Manufaktur Solingen - ножі найвищого класу! C 1869-го року і досі виробляються на фабриці Boker у місті Золінген, Німеччина.

На початку 80-х минулого століття знаменитий збройовий конструктор полковник армії США Рекс Эплгейт (Rex Applegate, 1914-1998 рр.) у тісній співпраці з Вільямом Эвартом Фейрбейрном (William E. Fairbairn, 1885-1960 рр.) винайшов бойовий ніж Applegate-Fairbairn, який представляв собою поліпшену версію знаменитого ножа Fairbairn-Sykes. Під час Другої Світової війни Эплгейт і Фейрбейрн спільними зусиллями проаналізували слабкі місця ножа Fairbairn-Sykes (напр. слабке вістря клинка, неможливість визначити положення клинка на дотик), результатом цієї роботи над помилками став ніж Applegate-Fairbairn. Компанія Boker випускає різні варіації цього знаменитого ножа.

A-F Combat є найпопулярнішою версією ножа Applegate-Fairbairn. Причиною цього стали беспрецендентна надійність і зручність. Руків'я виготовлене з матеріалу Делрін, посиленого скловолокном, анатомічної форми для впевненого утримання в руці. Наявність отвору для темляка робить ніж ще більш зручним і безпечним у використанні. Невелика гарда, вигнута в сторону клинка, виключає можливість зісковзування долоні при силовій роботі і травмування пальців. За допомогою сталевих вантажів, розміщених в руків'ї, загальний баланс ножа зміщений назад - від клинка в сторону руки. Потужний клинок з двосторонньою заточкою має довжину 15 см і ширину близько 2,5 см в більшій своїй частині, виготовлений зі стали 440С із загартуванням до 58 одиниць за шкалою Роквелла. На клинку з піскоструйною обробкою методом травлення нанесені автографи дизайнерів Rex Applegate і W. E. Fairbairn. Ніж комплектується пластиковими піхвами (Кайдекс).

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58
Піхви/чохол
  • Піхви
Колір
  • Чорний
Поверхня клинка
  • Воронування
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image