Ручка перенесення вогню на АК АК47 АК74 АКМ FAB Defence (1302)

Ручка перенесення вогню на АК АК47 АК74 АКМ FAB Defence (1302)

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 36 оцінок )

2 850

2 150

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новинка від ізраїльського виробника тактичних аксесуарів - рукоять перенесення вогню FAB Defense RSG. Модель виготовлена з армованого скловолокном полімерного композиту, який має гумове покриття.

Рукоятка швидкознімна і встановлюється на планку picatinny. Крім того, модель комплектується додатковою планкою, яка необхідна для встановлення додаткових стрілецьких аксесуарів. Наявність спеціальної кришки-подовжувача довжиною 31 мм забезпечує додаткову зручність при роботі зі зброєю.

Використовується як сет ак 47, сет на ак 47, Приклад на ак-47, Цівка на ак-47, Пістолетна ручка на ак-47, Приклад ак 47, обвіс, обвіс на ак, обвіс ак, тактичний обвіс, ручка перенесення вогню ак, ручка перенесення вогню, ручка магпул, Пістолетна рукоятка Magpul, ручка пістолетна ак, ручка пістолетна fab defense, рукоятка, рукоятка пістолетна, пістолетна рукоятка fab defense, рукоятка пістолетна ар, рукоятка пістолетна м4, пістолетна рукоятка ар 5, пістолетна рукоятка ар 10, ручка перенесення вогню на ак, ручка перенесення вогню на ак47, ручка перенесення вогню на ак74, ручка перенесення вогню на акм.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Ручка переноса огня на АК АК47 АК74 АКМ FAB Defence Ручка пистолетная Пистолетная рукоятка FAB Defence (1302)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами