Ніж Нескладний Спецназу Сталь 440С Тактичний Чорний Без гарди

Код:  373847628
Довжина клинка, мм
  • 180
Матеріал клинка

Ніж Нескладний Спецназу Сталь 440С Тактичний Чорний Без гарди

Код:  373847628

Є в наявності

1 176

983

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Нескладний Сталь 440С Чорний тактичний. WK 95

Ножі, подібні WK 95 знайомі багатьом ножеманам або історією, що захоплюються, а також користуються популярністю у любителів туризму, полювання та активного відпочинку. І не дивно, оскільки цей тип ножів належить до одним з найбільш перевірених часом та поколіннями безпосередніх користувачів.

І, якщо раніше, такі ножі були штатним бойовим ножем того чи іншого роду військ, то зараз такі моделі, в тому числі і WK 95, цілком доступні всім і кожному. І так само відрізняються високою якістю та великою надійністю.

Для виготовлення клинка WK 95 була використана 440С, яка є вже класичною сталлю для ножів і досить часто використовується більшістю виробників. Дана марка сталі має достатню зносостійкість і дуже добре тримає заточування, і при цьому не схильна до корозії. Наявність у складі сталі правильних легуючих елементів забезпечує клинку тривалу роботу без заточування, хорошу стійкість до іржі і високу міцність.

Клинок ножа WK 95, з відомим великим долом – добре підходить для різних, у тому числі і важких робіт. Служив спочатку для жорсткості та полегшення, цей дол тепер став своєрідним детектором того, що перед вами «той самий ніж», з яким і у вогонь, і у воду. З майже 4-міліметровою товщиною в обусі, він здатний витримувати найскладніші навантаження.

Є у клинка і скіс обуха і фальшлез, які за бажання можуть бути заточені. Недарма ж перед нами класичний кліп-поінт або клинок "зі щучкою". Чорне покриття антивідблиску на клинку виглядає дуже стильно і антуражно. Також, він додатково захищає ніж 2765 UB від корозії та подряпин.

В актив надійності та функціональності ножа WK 95 можна занести і широке розвинене рікассо, платівку, що виступає як рудимент гарди та масивне навершие, яке цілком може використовуватися як молоток.

Бочкоподібна рукоять з якісного гумополімеру забезпечена рядами поперечних борозен, які покликані покращити хват. Ніж не ковзає в руці і гарний для утримання голою рукою та рукою в рукавичці.

Якісні піхви з натуральної шкіри з вільним підвісом, дозволяють закріплювати ніж на ремені із зручністю та в оптимальному положенні, а також розміщувати ніж WK 95 на екіпіруванні.

Шкіряний чохол пропонується опціонально, дізнавайтеся про наявність цієї опції додатково.

Переваги та особливості ножа WK 95 зі сталі 440 С:

Класичний відомий кабароїд, що радує око і при цьому зовсім не декоративний ніж.

Поєднання матеріалів та технічних рішень у комплексі дає потужний та стильний тактичний ніж для важких робіт.

Один із найкращих ножів у мілітарі-стилі.

Модель WK 95 – гарний вибір для тих, хто шукає собі потужний, функціональний, не обтяжений надмірностями, нескладний ніж. Похідний фіксед, який максимально наближається до бівачного типу ножів, що ідеально підходить для використання в похідно-польових умовах.

ВИД НОЖА: НЕСКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 300

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 180

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 120

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 3.6

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 30

МАРКА СТАЛІ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: PAINT

МАТЕРІАЛ РУКОЯТІ: РЕЗИНОПЛАСТИК

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: ТКАНИНА

МАСА, Г: 280

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Довжина клинка, мм
  • 180
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр Минько
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Доставка була дуже оперативна

    Переваги:
    Виглядає стильно і потужно
    Недоліки:
    Немає

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».