Тепловізійний приціл HikMicro Thunder TH35, 1235 м, 35 мм, Wi-Fi, запис відео, стадіометричний далекомір

Тепловізійний приціл HikMicro Thunder TH35, 1235 м, 35 мм, Wi-Fi, запис відео, стадіометричний далекомір

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

105 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл HikMicro Thunder TH35, 1235 м, 35 мм, Wi-Fi, запис відео, стадіометричний далекомір (без кріплення на зброю в комплекті)

Тепловізійний приціл HIKMICRO TH35 має тепловий сенсор 384×288 / 50 Гц, об'єктив 35 мм і OLED монітор 1024 × 768, який забезпечує чітке зображення в складних умовах довкілля, як-от темрява, туман, дим, пил, дощ, сніг, ліс, камуфляж тощо. З огляду на компактність, дальність виявлення 1235 м можна визнати дуже хорошою, однією з найкращих у класі.

Пристрій можна використовувати як ручний монокуляр, насадку на оптичний приціл (знявши окуляр) або самостійний тепловізійний приціл. Як насадка, при довжині 16 см і вазі менше ніж 400 г, TH35 стає досить коротким і легким, щоб не створювати зайвого навантаження на оптичний приціл і зброю. 

Тепловізійний монокуляр здатний забезпечити традиційну для пристроїв HikMicro дуже хорошу якість зображення, завдяки новому VOx-сенсору з роздільною здатністю 384 x 288 пікселів у поєднанні з об'єктивом 35 мм з кроком пікселів 12 мкм. Теплове зображення виводиться на OLED дисплей (роздільна здатність: 1024 x 768 пікселів). На вибір пропонується 4 колірні палітри: чорна, біла, червона та повнокольорова. Зображення можна сфокусувати вручну.

Особливістю пристрою є функція запису фото та відео. Передача фото- і відеозаписів або пряма трансляція зображення з приладу на мобільний пристрій можливі через фірмовий додаток.

Тепловізійний приціл TH35 може бути встановлений на зброю за допомогою опціонального кріплення – планки (немає в комплекті), або закріплений як насадка на оптичний приціл за допомогою додаткових адаптерів (серії HM-THUNDER-A, немає в комплекті) та ущільнювальних стрічок на оптику різного діаметру (залежно від зовнішнього діаметру бленди об'єктива оптичного прицілу, немає в комплекті).

Особливості тепловізійного прицілу HikMicro Thunder TH35

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей (1.7 х 0.5) – 1235 м
  • Теплова роздільна здатність 384×288 @ 17 мкм, NETD

Характеристики

Живлення
Вага
  • 0.415 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами