Черевики тактичні утеплені з низькими берцями Avenger Low койот 43

1 відгук

Код:  373950477

Черевики тактичні утеплені з низькими берцями Avenger Low койот 43

1 відгук

Код:  373950477

Розмір: 43

Продавець:PSSERVICE

3 300

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики тактичні утеплені з з низькими берцями Avenger Low кольору койот - черевики українського виробництва. Виконані з комбінації гідрофобного нубуку, кордури та байкасту. Ця модель черевиків наділена найвищими експлуатаційними характеристиками і придатна для використання в екстремальних умовах без втрати максимального комфорту і довговічності.

  • Зносостійка підошва з вулканізованої гуми з антиковзаючими властивостями. Спеціальна формула забезпечує хорошу гнучкість і чудове зчеплення навіть з дуже слизькими поверхнями. За рахунок особливої форми поглинає удари при рухах на складній місцевості. Має високий рівень морозостійкості. Підошва прошита вощеною ниткою, що володіє високою міцністю, відмінно протистоїть волозі завдяки парафінуванню, закупорюючи отвори, перешкоджаючи проникненню вологи всередину черевиків.
  • Чотиришарова устілка, що виймається зі спеціального матеріалу "меморі", має ортопедичні характеристики. Сприяє збереженню тепла під час холодів.
  • Матеріал верху: гідрофобний (вологостійкий) нубук/кордура/байкаст (шкіра вкрита термопластом)
  • Нержавіюча фурнітура із полімерного матеріалу.
  • Закритий язичок захищає від потрапляння всередину води, бруду та пилу.
  • Підкладка - тканина з поролоном, повністю проклеєні шви від проникнення вологи, утеплююча піна, і останній шар (комфортна повітропроникна сітка), а найважливіше це - 4-х шарова вологостійка мембрана, завдяки якій, черевики до 6 годин залишаються сухими перебуваючи воді.
  • Додаткові стійкі до стирання накладки та матеріалу Байкаст (ByCast) Італія в області носка та п'яти.
  • Характеристики матеріалу нубук - гідрофобне покриття створює ультратонку не видиму захисний шар, що оберігає її від води, вологи, бруду, плям. Посилений захист від солі.

    Характеристики матеріалу кордура - 100% поліамід (нейлон), що відрізняється підвищеною міцністю, гнучкістю, високими захисними властивостями (плавиться при температурі понад 200 градусів), має водостійкі, вітронепроникні властивості та вищий бал за шкалою зносостійкості.

    Характеристики матеріалу Байкаст (ByCast) - натуральна шкіра, вкрита поліуретаном, зносостійка. Виготовляється шляхом нанесення на шкіру шару синтетичної полімерної суміші.

    Характеристики

    Розмір
    Колір
    Сезон
    Мембрана
    Висота виробу
    Дивитися всі характеристики →

    Відгуки покупців 1

    • Олександр Полонський
      Відгук від покупця. Продавець: PSSERVICE. Розмір: 43

      Гарний товар

      Недоліки:
      Не якісна прошивка