Тактичний рюкзак M-Tac Large Assault Pack 36л. - Олива

Тактичний рюкзак M-Tac Large Assault Pack 36л. - Олива

Продавець:Racio

4.7/5  ( 45 оцінок )

3 105

2 615

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак об'ємом 36 літрів. Він виготовлений із міцного та стійкого до стирання поліестеру. Він добре працюватиме як для туризму та виживання, так і для повсякденного використання.

Рюкзак оснащений двома основними відділеннями, що закриваються двосторонні блискавки. У передньому відділенні є дві менші кишені на блискавці, які ідеально підходять для зберігання найнеобхідніших аксесуарів. Позаду є кишеня на липучці для гідратора.

Модель оснащена традиційними монтажними стрічками Molle. Крім того, спереду панель на липучці для кріплення нашивок або емблем Morale Patches.

Підігнати розмір рюкзака під кількість спорядження, що перевозиться в ньому, можна завдяки бічним компресійним ременям, по два з кожного боку. Укорочування лямок дозволяє зробити рюкзак більш плоским, наприклад, коли основне відділення пусте, а менші кишені заповнені. Це забезпечує стійкість рюкзака. Вбудовані компресійні ремені можна використовувати для кріплення додаткового спорядження, наприклад: курток, простирадлом, килимків або спальних мішків.

Стабільному носінню рюкзака сприяють зручні широкі плечові лямки з D-подібними кільцями та регульований поясний ремінь. У верхній частині рюкзака додана транспортувальна ручка, що дозволяє носити рюкзак у руці. Стінка, що безпосередньо примикає до спинки, оброблена м'якою сіткою і обшита поролоном, що забезпечує комфорт при тривалих походах.

Технічні дані

Колір: Оливковий

Місткість: 36 літрів

Матеріал: 100% поліестер

Розміри: 510×290×280 мм

Вага: 1600 г

Виробник: M-Tac, Україна

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами