Костюм форма літня убакс + штани GRAD M укрпіксель

Костюм форма літня убакс + штани GRAD M укрпіксель

Розмір: M

Продавець:Premiumammunition

4.9/5  ( 21 оцінок )

7 500

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект убакс + штани ТМ GRAD укрпіксель.

Тактична сорочка УБАКС або UBACS розшифровується як Under Body Armor Combat Shirt, що одягається під "броню". Виготовлено спеціально для армійських та воєнізованих підрозділів. На сезон весна/літо.

Сорочка виготовлена з кількох дихаючих та зносостійких тканин. Основна частина (тулуб, груди та пахви) виготовлена з тканини CoolMax. Має високі паропроникні властивості. Основною фішкою цього матеріалу є те, що він швидко вбирає вологу від тіла, розподіляє на велику площу та випаровує її назовні.

Тканина CoolMax також дає захист від ультрафіолету.

Рукави, плечі та комір виготовлені з тканини Rip-Stop. Це суміш поліестеру та бавовни. Армована, зносостійка і гіпоалергенна тканина, що має відмінні "дихаючі" властивості.

Сорочка має ергономічний дизайн і спроектована таким чином, щоб не виникало дискомфорту при надіванні та носінні плитоноски під час активного руху. Тулуб має атлетичний, ергономічний крій, щоб максимально облягати корпус та ефективніше виводити вологу. Рукави – реглан, для більшого комфорту та свободи рухів. Сорочка має плоскі шви, не сковує руху та не викликає подразнень при тривалому використанні.
На рукавах у зоні ліктів є місце під налокітники. Манжети регулюються та фіксуються на липучках.

Штани Condor Gen3 R – це хай-копія нашої команди на третє покоління бойових штанів від компанії Crye Precision. Ця частина бойової уніформи розроблена для забезпечення максимальної рухливості, комфорту та захисту колінного суглоба. Штани мають широкий діапазон налаштувань як за охопленням талії, так і за довжиною. У зоні наколінників, попереку та ластівки застосована спандура, яка дає максимальну рухливість та збільшує міцність штанів. Фронтальна зона кріплення наколінника виконана з нейлонової тканини 500d, що дозволило підвищити експлуатаційні характеристики. Великі Cargo кишені дозволяють зручно переносити спорядження швидкого доступу. На поясі розташований низькопрофільний регулятор розміру. Захист суглоба зручно регулюється шок-кордовим шнуром через передні кишені, це зроблено для того, щоб точно вибрати висоту наколінника під оператора.

Характеристики

Розмір
Сезон
Призначення
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами