Магніфер Оптичний збільшувач Vector Optics Maverick-III 3x22 Magnifi Weaver/Picatinny Коліматорний приціл Коліматор (2223)

Магніфер Оптичний збільшувач Vector Optics Maverick-III 3x22 Magnifi Weaver/Picatinny Коліматорний приціл Коліматор (2223)

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 36 оцінок )

4 400

Немає в наявності

15

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний збільшувач Vector Optics Maverick-III з постійною кратністю 3х має об'єктив 22 мм, великий діаметр вихідної зіниці – 7 мм, легка вага 290 г та забезпечує поле зору 16 м на дистанції 100 м . Корпус збільшувача виготовлений з алюмінієвого сплаву 6061-T6 та покритий гумою для захисту поверхні. Збільшувач Maverick-III має швидке регулювання лінз окуляра та регулювання по висоті та горизонталі. Кріпиться на планку Пітатінні, сумісний з прицілами коліматора Vector Optics SCRD-12II, SCRD-34, SCRD-51.

Використовується як каліматорний голографичний приціл, Приціл оптичний, приціл, армійський коліматорний приціл, тактичний приціл, каліматор, коліматор, Тактичний коліматорний приціл, приціл для військових, тактичний коліматор, приціл бойовий, коліматор для ак, приціл коліматора, коліматор для ак 47, коліматор для ак 74, коліматор vector opticks, військовий коліматор, коліматор для військових, армійський коліматор, коліматорний приціл, коліматорний приціл ак, оптичний збільшувач, магніфер, магніфери, Приціл коліматорний з магніфером.

Характеристики

Комплект постачання
  • 1 Магнифер
Вага, г
  • 290
Додаткові характеристики
  • Магнифер Оптический увеличитель Vector Optics Maverick-III 3x Коллиматорный прицел Коллиматор (2223)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами