Ніж Grand Way 121014

Код:  374827122

Ніж Grand Way 121014

Код:  374827122

Немає в наявності

1 020

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 121014 - міцний та надійний складаний ніж для щоденного застосування. Grand Way 121014 - сучасний складаний ніж із замком liner lock, що не містить жодних пружин і автоматичних механізмів, проте легко і швидко відкривається однією рукою. Розтин ножа провадиться виключно за рахунок якісної продуманої механіки. Достатньо швидкого натискання або різкого клацання по виступу-плавнику або підпальцевому шпеньку на клинку (на вибір) і клинок приходить у робоче положення і надійно фіксується пружиною замку liner lock. Слід зазначити, що відсутність автоматики, кнопок та пружин у ножі значно спрощують його, підвищують надійність, а також багато в чому запобігають мимовільному спрацюванню під час транспортування. Для похідного ножа така простота та надійність дуже корисні.

Клинок ножа виготовлений із нержавіючої сталі 8Cr13MoV. Це дуже якісна та міцна нержавіюча сталь. Клинки з неї справді не іржавіють і довго залишаються гострими. Ця сталь є однією з найкращих у своїй ціновій категорії. Сам меч має форму drop point. Причому, вістря ножа настільки близько зміщене до центральної осі, а фальшлез настільки розвинене, що клинок набуває майже кинджалеподібну форму. Товщина клинка в обусі – 3 мм. Спуски від третини. У робочому положенні меч фліппер працює як надійний упор для руки. Також варто відзначити наявність на клинку таких елементів, як чойл (полегшує акуратне заточування ножа), а також чіпке насічення для упору великим пальцем на обусі.

Рукоятка ножа сформована парою сталевих лайнерів з накладками з композиту G10, відомого своєю міцністю та несприйнятливістю до вологи та інших впливів довкілля. Накладки мають приємну шорстку структуру та складний рельєф. Рукоятка ергономічна і зовсім не ковзає в руці.

Сталева кліпса, розташована праворуч рукоятки, дозволяє надійно закріпити ніж на зрізі кишені. Також слід звернути увагу на вбудований у тильну частину рукояті карабін, що дозволяє підвісити ніж на спорядженні.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».