Ніж Grand Way 14095

Код:  374827131

Ніж Grand Way 14095

Код:  374827131

Немає в наявності

418

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 14095 – міцний бюджетний EDC ніж. Grand Way 14095 - складаний ніж-фліппер із замком liner lock. Фліпперами називають ножі, що розкриваються за допомогою спеціального виступу на клинку - плавця. При розкритому клинку плавець також працює як зручний і надійний упор для руки. Як додаткові варіанти розкриття ножа на мечі є шпеньки і підпальцевий отвір. Розкривайте свій ніж, як вам зручніше!

Замок типу liner lock відомий своєю простотою та надійністю. Це один із найпоширеніших та практичних способів фіксації клинка в наш час. Ви легко можете розкривати та закривати Grand Way 14095 лише однією рукою. При цьому безпека та зручність використання ножа залишаються на висоті.

Клинок Grand Way 14095 виготовлений з нержавіючої сталі марки 420. Ця сталь просто чудово чинить опір корозії. Твердість у 52-55 за Роквеллом не роблять її чемпіоном у твердості. Зате меч з неї легко заточити навіть у польових умовах. Чи не схильна 420-а і до утворення сколів та тріщин. Спуски клинка увігнуті. Фальшлезвіє забезпечує вістря відмінну проникаючу здатність. Покриття Black Stonewash не тільки прикрашає меч, але й забезпечує йому додатковий захист. Клинок Grand Way 14095 різатиме, колотиме і не іржавітиме. Що ще потрібно ножу щодня?

Рукоятка ножа складається з пари міцних сталевих лайнерів. Сталевими є накладки. Марка стали та ж, що і на клинку - 420. Накладки застоунвошені в єдиному з клинком стилі. Стильне рифлення не прикрашає рукоятку та підвищує її зчеплення з долонею. Така суцільнометалева нержавіюча конструкція забезпечує ножу неабияку міцність і стійкість перед будь-якими негараздами. На рукояті знаходиться зручна кліпса, що дозволяє надійно закріпити ніж на кишені.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».