Ніж Grand Way 01752

Код:  374827137

Ніж Grand Way 01752

Код:  374827137

Немає в наявності

384

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж з вузьким клинком із 420 сталі. Сталь марки 420 - це відпрацьована у виробництві нержавіюча сталь бюджетного сегмента. Відносно невеликий вміст вуглецю робить цю сталь в'язкою та виключно стійкою до іржі. Невеликий вміст вуглецю також позитивно впливає на міцність: така сталь менш крихка. Можливо, леза таких ножів тупляться трохи швидше дорожчих марок, але й точиться вона теж дуже легко і буквально на всьому: мусати, будь-які точильні камені і навіть V-подібні точила без зусиль приведуть ніж у бойову форму, що затупився, без труднощів, а твердості вистачить з надлишком для побутових завдань.

Цей красивий та елегантний ніж, справжній ніж джентльмена. Вузький і акуратний клинок списоподібної форми, чудово гармонує з вузькою рукояттю оригінальної форми. Незважаючи на свої габарити, рукоятка винятково ергономічна - розширення навершия, невеликий наголос і рифлення під великий палець роблять цю елегантну рукоятку винятково зручною. Холодний метал рукояті прикрашений вставкою, що імітує перламутр. Для зручного та швидкого розкриття ножа однією рукою, на клинку передбачені спеціальні двосторонні штифти.

У відкритому положенні клинок фіксується надійним та відпрацьованим у виробництві замком Liner Lock, який чудово себе зарекомендував як простий, надійний та невибагливий пристрій фіксації клинка. Він стійкий до забруднення та дозволяє легко складати ніж однією рукою. Рукоятка ножа є двома потужними сталевими пластинами з нержавіючої сталі, що в поєднанні з довгими металевими болестерами робить ніж виключно міцним.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».