Ніж Grand Way 14096

Код:  374827140

Ніж Grand Way 14096

Код:  374827140

Немає в наявності

343

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

За не зовсім зрозумілим терміном напівавтоматичний ніж Grand Way 14096, або ніж з асистом, ховається гібрид викидного та звичайного складаного ножа. Напівавтомат ножа, розкриття якого відбувається, як правило, при легкому натисканні на плавник клинка або шпінок. Потім у роботу включається стиснена до цього моменту пружина, що повністю розкриває клинок ножа. Головна відмінність викидного ножа від напівавтомата – відсутність можливості розкрити клинок без натискання кнопки замку і те, що механізм викиду воно є і замком ножа.

Клинок типа дроп пойнт изготовлен из недорогой 420й стали. Для бытовых задач прочностных свойств такого материала хватает за глаза. Да, эта сталь не может соперничать с дорогими марками, тем не менее и в ее арсенале есть положительные свойства. Среди которых прекрасная коррозионная стойкость, отсутствие склонности к выкрашиванию и отличная способность принимать заточку. Черный стоунвош придает ножу некую винтажность, словно нож находится в пользовании владельца не первый год . Режущая кромка ножа образована слабовогнутыми спусками от середины клинка. Фальшлезвие без заточки, расположенное на обухе, упрочняет острие и облегчает клинку проникновение в разрезаемый материал при колющем действии ножом.

Замок ножа, що вже став класикою, невибагливий та відпрацьований у виробництві Liner Lock. Замок дуже надійний, дозволяє складати ніж однією рукою та не боїться бруду. Ніж досить зручно відкривається однією рукою за двосторонній шпінок клинка. Рукоятка ножа утворена сталевими лайнерами та має добре продуману ергономічну форму. Після закінчення рукояті передбачено темлячний отвір. Темляк дозволяє вивільнити пальці руки для виконання будь-якої роботи, не випускаючи ножа з руки. Для прихованого носіння ніж оснащений глибокою сталевою кліпсою, що не переставляється.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».